background img
banner
banner

Αποκατάσταση λειτουργικών βαθμών στην είσοδο του Ι.Ν.Ο.Α.

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Ένα χρόνιο αίτημα του Ιστιοπλοϊκού Ναυτικού Ομίλου Αιγίου και των σκαφών που ελλιμενίζονται στις εγκαταστάσεις του, ικανοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/7 με πρωτοβουλία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.

Πρόκειται για την αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών στην είσοδο της μαρίνας του Ι.Ν.Ο.Α. έτσι ώστε να έχουν ασφαλή πρόσβαση τα σκάφη χωρίς να «βρίσκουν» στον βυθό.

Όπως εξήγησε στο protionline.gr ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Α. Βασίλης Χριστόπουλος, η παρέμβαση έγινε με γερανοφόρο μηχάνημα υπό την εποπτεία του Λιμενικού Σώματος για λόγους ασφαλείας. ΄΄Ήταν κάτι που «τρέξαμε» εδώ και έξι μήνες με σκοπό να υλοποιηθεί, καθώς εκκρεμούσε χρόνια και δημιουργούσε προβλήματα ειδικά στα ιστιοφόρα σκάφη που έχουν καρίνα στο κάτω μέρος τους, η οποία «έβρισκε» στον βυθό. Πλέον δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα΄΄, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος.

Σημείωσε ακόμη πως ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζεται και στο καταφύγιο Κρυονερίου το οποίο μέσα σε δύο – τρία χρόνια ξαναμπαζώθηκε, πλην όμως στο εν λόγω σημείο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δεν προτίθεται να παρέμβει για την ώρα, προτού έρθει στην δικαιοδοσία του. ΄΄Δεν θα προχωρήσουμε στην παραμικρή παρέμβαση σε εγκαταστάσεις που δεν έχουν νομιμοποιηθεί΄΄, δήλωσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Α.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr