background img
banner
banner

«Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πιγούνι» – Καμπανάκι από Έλληνα λοιμωξιολόγο

Καμπανάκι για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό, σήμανε ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας Μάριος Λαζανάς, o οποίος επανέφερε το θέμα της μάσκας, την οποία ακόμη και τώρα πολλοί αποφεύγουν να μην φορούν.

« Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πιγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; Υπάρχει δυσπιστία» σημείωσε ο κ. Λαζανάς.

Όπως τόνισε «ο κορωνοιός δεν έχει τελειώσει» παρατηρώντας ότι τα κρούσματα «όχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας».

«Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο Θέμα 104,6.

«Είχαμε την ευχάριστη κατάσταση να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς» συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Οι ΗΠΑ με αυτό τον Πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν

Ο ίδιος επέκρινε τους συναδέλφους του για όσα λένε σχετικά με τους ασυμπτωματικούς και τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν, σαφώς και μεταδίδουν».

Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση» προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».

Σχολίασε, τέλος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ ότι «οι συγκεκριμένες ΗΠΑ με αυτόν τον πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν».

https://www.in.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr