background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανεβαίνουν τα «κοντέρ» στην Θύελλα Αιγίου

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ»

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας την Τρίτη 4/8 για την Θύελλα Αιγίου, με τον Κυριάκο Αθανασίου και την παρέα του να μην …χαρίζονται. Το ημερήσιο πρόγραμμα προπόνησης ακολουθείται κατά γράμμα, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν, αψηφώντας τις παρούσες υψηλές θερμοκρασίες.

Οι μικροί γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει για όλους μια θέση στην βασική 11άδα, αφοσιώνονται στις ασκήσεις και στο εξαντλητικό πρόγραμμα, έχοντας αποκλειστικά κατά νου τη διάκριση.
Για τον Κυριάκο Αθανασίου είναι μια από τα ίδια, αφού είτε μέσα από μεταγραφές, είτε από φοιτητικές υποχρεώσεις, υπάρχουν πάντα απώλειες σε ετήσια βάση από το ρόστερ. Παίκτες από το βασικό σχήμα έχουν αποχωρίσει, το κίνητρο της τεχνικής ηγεσίας είναι να το αντικαταστήσει επάξια.

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και την νέα προσπάθεια που γίνεται στην Θύελλα, ο Κυριάκος Αθανασίου δηλώνει: «Χτίζουμε μια καινούρια ομάδα, με νέες αξίες, πολλά νέα φρέσκα πρόσωπα και αποφαστικότητα. Θέλουμε τα παιδιά που πραγματικά στοχεύουν να διακριθούν μέσα από την Θύελλα. Έχει χαμηλώσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας, όπως πάντα γίνεται αυστηρή αξιολόγηση, προσβλέποντας σε ένα μελλοντικό πλάνο δυο χρόνων. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά, κεφάλια κάτω και αφοσίωση σε αυτά που διδάσκονται.

Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας. στηρίζοντας την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας, που αποβλέπει στο μέγιστο του θέματος. Θα βαδίσουμε με την φιλοσοφία που πάντα μας διακρίνει και πιστεύω μας ξεχωρίζει. Η Θύελλα Αιγίου είναι μαγαζί γωνία κι έτσι θα παραμείνει, συνεχίζοντας να βγάζει ταλέντα για μεγαλύτερες κατηγορίες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr