background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με 13 ομάδες και χωρίς πλεϊ οφ το νέο πρωτάθλημα

Η Α1 ΕΣΚΑ-Η της νέας σεζόν θα διεξαχθεί με 13 ομάδες, καθώς ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα πάρει τη θέση της Ακράτας στη Γ΄ Εθνική και με μοναδικό εκπρόσωπο της Αιγιάλειας τον Κεραυνό. Πλέι-οφ δεν θα διεξαχθούν και ο πρώτος της βαθμολογίας θα πάρει απευθείας την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική. Αν υποβιβαστούν μέχρι και 2 ομάδες της ΕΣΚΑΗ από τη Γ΄ Εθνική, θα πέσουν οι δύο τελευταίες (12ος και 13ος) από την Α1, ενώ από την Α2 στην Α1 θα ανέλθουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, σε περίπτωση που δεν πέσει κάποια ομάδα της ΕΣΚΑΗ από τη Γ΄ Εθνική.

Οι 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι ο Κεραυνός Αιγίου, ο Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, το Σ.Ε.Φ.Α., ο Προμηθέας 2014, ο Έσπερος ΑΟΠΑ, η Ολυμπιάδα, η Γαλήνη, η Απολλωνιάδα, η ΑΓΕ Ζακύνθου, ο Παναχαϊκός, τα Αραχωβίτικα/Ακταίο, η Νίκη Προαστείου και η ΝΕΠ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ θα ξεκινήσουν στις 10 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας, στο Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος».

Ανανέωσαν εννέα στον Αστέρα Τέμενης

Την ανανέωση της συνεργασίας του με εννέα (9) αθλητές ανακοίνωσε ο Αστέρας Τέμενης. Πρόκειται για τους Κώστα Ζεντέφη, Τάκη Γεωργόπουλο, Άκη Γρίλλη, Κώστα Μπαλτζώη, Γιάννη Βούλγαρη, Θύμιο Τεμπέλη, Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Γαντζούνη και Δήμο Παλιοσοφίτη. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα ο Κώστας Δημόπουλος και ο Ξενοφών Ντούρος οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση και τις επόμενες ημέρες το ρόστερ θα ολοκληρωθεί.

1η Σεπτέμβρη η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Για την Τρίτη (1/9) μετατέθηκαν οι κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων, αλλά και για τα Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών.
Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Αναλυτικά : «Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου και της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί τη δεδομένη χρονική περίοδο στη χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού, αποφασίστηκε οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών να πραγματοποιηθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr