background img
banner
banner

Πρώτο… χωρίς νίκη για τους «μελανόλευκους»

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ

Αν και έφτασε πολύ κοντά σε ένα γκολ, κυρίως με τον Βασίλη Χριστόπουλο, σ’ αυτό το φιλικό ο Παναιγιάλειος δεν σκοράρισε, για να σημειώσει την 3η του φιλική νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ένας καλός αντίπαλος από τον χώρο της Γ΄ Εθνικής ο Παναγρινιακός, έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, τις περισσότερες για την Αιγιώτικη ομάδα, που αν και είχε πριν λίγες μέρες επικρατήσει στο Αγρίνιο 2-0, παρέμεινε στα χαρτιά σαν το φαβορί για τη νίκη.

Η τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου, είχε την ευκαιρία να δει σε ολόκληρο το 90λεπτο τον Μάριο Καραμπούλα, ο οποίος ανήκε στον Δαβουρλή και τώρα δοκιμάζεται στο Αίγιο.
Η αρχική σύνθεση του Παναιγιάλειου, πριν αρχίσουν οι αλλαγές ήταν: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Σπανογιάννης, Λιάτος, Καραμπουλας, Χριστόπουλος, Γκάτσης, Μπούνας, Σκούτας.

Από το Αίγιο το διαιτητικό τρίο που αποτελούσαν οι: Παπαδόπουλος, Θεοφανόπουλος, Μέρμηγκας.  Επόμενο φιλικό παιχνίδι του Παναιγιάλειου, είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Στάδιο με την Ερμιονίδα

Αλλαγή σε πρεμιέρα και ώρα κλήρωσης στην Γ΄ Εθνική

Μια πρώτη παράταση και ελπίζουμε να μην έχει συνέχεια, έλαβε η έναρξη πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα πήγε μια βδομάδα πίσω και αντί για την προγραμματισμένη 20 Σεπτέμβρη, η πρεμιέρα θα γίνει στις 27 τρέχοντος. Επίσης η αυριανή κλήρωση των πρωταθλημάτων, ανακοινώθηκε δυο ώρες νωρίτερα από την αρχική και θα γίνει ζωντανά μέσω live streaming και χωρίς ΜΜΕ, στις 10 το πρωί, Τρίτη 8 Σεπτέμβρη.

Αν έχει κέφια η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, μπορεί στην πορεία να μας αλλάξει και τίποτα άλλο. Ήταν να μην αλλοιωθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, τώρα …


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr