background img
banner
banner

HΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Δημήτρη Καραδολάμη

Παίκτης του Ήφαιστου/Αχιλλέα είναι και επίσημα ο Δημήτρης Καραδολάμης ο οποίος με την παρουσία του ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της Αιγιάλειας μέσα στη ρακέτα. Οι συστάσεις για τον 33χρονο πάουερ φόργουρντ – σέντερ περιττεύουν. Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στον ΟΦΗ με τον οποίο αγωνίστηκε σε Α2 και Β΄ Εθνική, ήρθε στο Αίγιο και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για να κάνει τη διαφορά.

Γεννημένος στη Γουμένισσα του Κιλκίς στις 15/8/1987 αγωνίστηκε σε πολύ νεαρή ηλικία στην Α1 με Άρη, ΑΕ Λάρισας και Μακεδονικό αλλά και σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες (και στους Μεσογειακούς αγώνες). Πριν από τον ΟΦΗ έπαιξε ακόμη σε Α2 και Β΄ Εθνική με Αρκαδικό, Ηράκλειο, Δόξα Λευκάδας, Τρίτωνα και Κορωπί. Απόψε αγωνίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο Αίγιο με αντίπαλο τη Νίκη Προαστείου (Α1 ΕΣΚΑ-Η).

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο protionline.gr ο ύψους 2.04 αθλητής τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ήδη μία εβδομάδα στο Αίγιο, έχω προσαρμοστεί και διαπίστωσα ότι υπάρχει θέληση και νεαροί παίκτες με ταλέντο. Μαζί με τους 3-4 πιο έμπειρους και όταν το ρόστερ ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι θα συγκροτήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Οι πιο έμπειροι θα βοηθήσουμε τους μικρότερους να γίνουν ακόμη καλύτεροι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στο Αίγιο;
“Με προσέγγισε με τον καλύτερο τρόπο ο πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι. Γνωρίζω ότι δεν είναι απλά ένας μπασκετικός παράγοντας. Υπήρξε πολύ καλός παίκτης, είναι άριστος γνώστης του αθλήματος και έχει όραμα για την ομάδα”.
Τι γνωρίζεις για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα για τον 1ο όμιλο του νότου;
“Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα, σίγουρα όμως θα είναι δυνατό πρωτάθλημα με πολλά γειτονικά ντέρμπι αφού οι 5 από τις υπόλοιπες 12 ομάδες είναι από την ΕΣΚΑ-Η. Χωρίς αθηναϊκές ομάδες φέτος, μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αρκετές και προβλέπω ότι ο όμιλος θα είναι αμφίρροπος.

* Φιλική ήττα από τη Νίκη Προαστείου με 55-60 γνώρισε ο Ήφαιστος/Αχιλλέας που έπαιξε χωρίς Κεφαλά και Γιοβά. Για τρία δεκάλεπτα ήταν κυρίαρχος στο ματς (48-33 στο 32΄ ) αλλά οι φιλοξενούμενοι (που ενισχύθηκαν και είναι από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ΄ Εθνική) γύρισαν το παιχνίδι και με κορυφαίο τον Βασίλη Δούρο πήραν τη νίκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr