background img
banner
banner

«Ζωντανά» ιντερνετικά οι αγώνες του Αστέρα Τέμενης

O Aστέρας Τέμενης ξεκίνησε τη λειτουργία δικού του ιντερνετικού καναλιού μέσα από το οποίο θα μεταδίδονται φέτος οι αγώνες του για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού affidea η διοίκηση και ο πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης πήραν αυτή την απόφαση για να δώσουν την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να δουν τα παιχνίδια, αφού ως γνωστόν – λόγω covid 19 – θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι αγώνες εκτός από τη μετάδοση live streaming από τη σελίδα του Αστέρα σε facebook και Instagram, στη συνέχεια θα ανέβουν στο αρχείο του καναλιού και στο youtube. Mε πρωταρχικό μέλημα να ανέβει επίπεδο, ο Αστέρας Τέμενης υπόσχεται έντονη αγωνιστική δράση και αποδεικνύοντας την έντονη δυναμική του στο χώρου το Αχαϊκού μπάσκετ, καλεί όλους τους οπαδούς και φίλους να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες του.

Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια σε Β΄ και Γ΄ ΕΣΚΑ-Η στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας οι θεατές ξεπερνούσαν τους 200 στο κλειστό του Αιγίου, αριθμό που πολύ δύσκολα συγκεντρώνουν ακόμη και ομάδες Εθνικών κατηγοριών…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr