background img
banner
banner

Η καθαριότητα, υπόθεση όλων

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Το γεγονός ότι οι κάδοι στην Κλ. Οικονόμου, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, γεμίζουν πολλές φορές με σακούλες απορριμμάτων οι οποίες είναι ανοιχτές, παρατήρησε μαγαζάτορας στο protionline.gr.

Όπως είπε, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μέχρι να έρθει το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή, να βγαίνουν τα σκουπίδια και να παρασύρονται από τον αέρα στο έδαφος, ρυπαίνοντας ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αιγίου.

Επίσης, ο ίδιος επαγγελματίας, αναφέρθηκε και στην ασυνειδησία πολιτών να τοποθετούν μικρά απορρίμματα στα καλάθια στην πλατεία ενώ αυτά έχουν γεμίσει. Μάλιστα, μίλησε για τα πλαστικά γάντια μιας χρήσης που εύκολα παρασύρονται και γεμίζουν την πλατεία σε κάθε γωνιά της, δημιουργώντας άσχημη εικόνα.

΄΄Δεν μπορούμε να ζητάμε συνέχεια από τον δήμο, πρέπει και οι ίδιοι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε προσεκτικοί ώστε να διατηρούμε το κέντρο της πόλης καθαρό΄΄, είπε ο επαγγελματίας, μεταφέροντας τον διάλογο επισκεπτών την περασμένη εβδομάδα, που παρομοίασαν την πλατεία με σκουπιδότοπο…

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr