background img
banner
banner

Την πέταξε στο έδαφος, τη χτύπησε και της έκλεψε την τσάντα…

ΝΕΑΡΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ροδοδάφνης, όπου νεαρός 18 ετών επετέθη άγρια σε κοπέλα 21 ετών, τη γρονθοκόπησε και της απέσπασε το ποσό των 300 ευρώ. Μέχρι σήμερα Κυριακή το απόγευμα ο δράστης αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, περπατούσε κοντά στην περιοχή διαμονής της (ανήκει σε ομάδα μειονοτικών όπως και ο δράστης), όταν ο 18χρονος την πλησίασε με αυτοκίνητο και την ακινητοποίησε. Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Την πέταξε στο έδαφος κι άρχισε να τη χτυπά με μανία με σκοπό να της πάρει την τσάντα της, κάτι που τελικώς κατάφερε, αφού προηγουμένως της προκάλεσε μώλωπες και τραύματα. Αμέσως μετά μαζί με την τσάντα της παθούσης, ετράπη σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, ο 18χρονος ήταν γνωστός της ενώ και στον ίδιο, προφανώς, ήταν γνωστό το γεγονός ότι η 21χρονη έφερε μαζί της τα χρήματα και γι’ αυτό είχε πρόθεση να της επιτεθεί. Μάλιστα, η παθούσα κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία, απ’ όπου διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr