background img
banner
banner

Μια φορά εθελοντής, για πάντα εθελοντής!

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ

Με διάθεση προσφοράς που απορρέει από την αγάπη για τον τόπο του αλλά και τη διάθεσή του για βελτίωση της περιοχής του σε όλα τα επίπεδα, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης Μιχάλης Δημόπουλος, προχωρά τις τελευταίες μέρες σε καλλωπιστικές εργασίες στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άβυθο.

Πριν από λίγο καιρό, όπως ο ίδιος αναφέρει στο protionline.gr, τοποθετήθηκαν τα όργανα στην παιδική χαρά της πλατείας ωστόσο προκλήθηκε φθορά στο γκαζόν. Ο ίδιος προχώρησε σε επανασπορά του χόρτου ενώ τις τελευταίες ημέρες φροντίζει για τον γενικότερο καλλωπισμό του χώρου, που προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους. Προχωρά έτσι σε βάψιμο στα κάγκελα, στους μαντρότοιχους, ενώ έχει βάψει και τα σίδερα στα παγκάκια, αναμένοντας να τον τροφοδοτήσουν με ξύλα από τον δήμο ώστε να αντικαταστήσει τα φθαρμένα ξύλα στα παγκάκια. Να σημειωθεί ότι ο κ. Δημόπουλος προσφέρει εθελοντική εργασία ενώ τα υλικά καλύπτονται από τον δήμο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο ίδιος επιλαμβάνεται εργασιών της πλατείας αλλά και γενικότερα της περιοχής του. Εκείνο ωστόσο που τον δυσαρεστεί κυρίως είναι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι και παιδιά που δεν σέβονται τους χώρους και προχωρούν σε βανδαλισμούς. ΄΄Η ικανοποίηση από το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και από το ότι ο κόσμος χαίρεται π.χ. την πλατεία μας, είναι μεγάλη ωστόσο καλό θα είναι όλοι να σεβόμαστε τους κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι συντηρούνται με πολύ κόπο΄΄, αναφέρει ο εθελοντής.

Καθαρισμός πεζοδρομίων και ρείθρων με πρωτοβουλία του Παν. Ανδριόπουλου

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του ΝΠΔΔ Παναγιώτη Ανδριόπουλο, προχώρησαν σε καθαρισμό των πεζοδρομίων που σε πολλά σημεία είχαν… ζωθεί από χόρτα καθώς και αυλακιών μετά από πολλά χρόνια.

Με φτυάρια, σκούπες και άλλα εργαλεία προχώρησαν σε παρεμβάσεις καθαρισμού και το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Όπως ο ίδιος ο κ. Δημόπουλος αναφέρει, η όλη προσπάθεια έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ανδριόπουλου από τον οποίο στηρίχθηκε και οικονομικά.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Δημόπουλος, έχουν έρθει σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Πανοράματος ώστε ανάλογη «εκστρατεία» καθαρισμού πεζοδρομίων και ρείθρων να γίνει και στο Πανόραμα κάτι που προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr