background img
banner
banner

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΝΑΣ: «Μεγάλη ευκαιρία για τους νέους ποδοσφαιριστές η συμμετοχή τους στο ρόστερ»

ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Στα 36 του ο Βασίλης Μπούνας παραμένει ανεπηρέαστος από το πέρασμα του χρόνου, ασταμάτητος σε επίθεση και άμυνα. Στις περυσινές μετρήσεις ήταν αυτός που έτρεχε τα περισσότερα χιλιόμετρα, κάτι που όπως φαίνεται θα συνεχίσει και φέτος. Ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, αλλά και με την προπόνηση, που είναι η βασική προϋπόθεση να αποδώσεις στα παιχνίδια, καλωσορίζει με μεγάλη ικανοποίηση την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Κατατάσσεται στους πλέον ζημιωμένους ποδοσφαιριστές, αφού η καραντίνα εκτός από το ποδόσφαιρο, διέκοψε και την επαγγελματική του δραστηριότητα, στο μαγαζί που διατηρεί στον Λόγγο Αιγίου. Μίλησε στo protionline.gr για τη νέα τάξη πραγμάτων στον Παναιγιάλειο, για τους απερχόμενους και τους νέους συμπαίκτες, την δυναμική και τον στόχο της ομάδας.

Βασίλης Μπούνας: «Σιγουριά με στόχο τον πρωταθλητισμό»

Για την προσωπική του αγωνιστική κατάσταση, καθώς και για την κατάσταση των συμπαικτών του, ο Βασίλης Μπούνας δεν έκρυψε την συγκρατημένη αισιοδοξία του:
«Μετά από αποχή πέντε μηνών πιστεύω αν και ακολούθησα όλο το πρόγραμμα που μας είχε δοθεί είμαι σε καλή κατάσταση και υγιής πάνω από όλα, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις ομαδικές προπονήσεις. Ο χρόνος για την επανέναρξη είναι μικρός και πιστεύω να είμαι και εγώ και οι συμπαίχτες μου σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι και προς όφελός μας θα έκρινα την αναβολή του πρωταθλήματος για μια βδομάδα.»

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τους νέους»

Ο έμπειρος επιθετικός τοποθετήθηκε και για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο μελανόλευκο ρόστερ, καθώς και πως θα μπορούσε να λειτουργήσει ο Παναιγιάλειος με ένα διαφορετικό έμψυχο υλικό: «Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν ποδοσφαιριστές που και καλοί παίκτες ήσαν και καλοί χαρακτήρες. Σίγουρα βοήθησαν στα μέγιστα τον Παναιγιάλειο σε αυτά τα δυο πολύ δύσκολα χρόνια ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Προσωπικά τους εύχομαι καλή επιτυχία από την άλλη όμως δεν θα σταθώ εκεί δεν μου αρέσει. θα ήταν λάθος.
Εγώ ξέρω ότι συμπαίχτες μου τώρα είναι αυτά τα παιδιά που έμειναν, αλλά και τα παιδιά που ήρθαν για να βοηθήσουν. Αυτό που κάνουμε τώρα στον Παναιγιάλειο, δεν θα μπορούσε να συμβεί εύκολα σε άλλη ομάδα. Παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία να έρθουν οι νεότεροι μπροστά, να μάθουν από την καλή και την ανάποδη πια ομάδα αντιπροσωπεύουν, λαμβάνοντας παράλληλα την μέγιστη βοήθεια από εμάς. Προσωπικά και άλλα δυο – τρία παιδιά θα παίξουμε ένα – δυο χρόνια ακόμα κάποιος όμως θα πρέπει να …τραβάει την ομάδα και αυτό θα το κάνουν τα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω. Τώρα είναι η δική τους ευκαιρία και πιστεύω θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Στα σίγουρα τους πιστεύω όλους. Είμαστε και ανήκουμε στο μελανόλευκο σύνολο και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κρατήσουμε και να πάμε την ομάδα του Παναιγιάλειου ψηλότερα».

«Οι δικοί μου στόχοι είναι υψηλοί»

Για το αν θα καταφέρει ο Παναιγιάλειος να διατηρηθεί σταθερά σε τροχιά πρωταθλητισμού, ο Βασίλης Μπούνας μας είπε:
«Σε ένα πρωτάθλημα που θέλει οχτώ αγωνιστικές για να λήξει και σε χωρίζουν πέντε βαθμοί από την ζώνη του υποβιβασμού αν και είσαι πρώτος, θα πρέπει να κανείς πρωταθλητισμό και να βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι δικοί μου στόχοι όσο περίεργο και να ακούγεται είναι υψηλοί. Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίχτες μου. Αυτό που απομένει είναι να το πιστέψουν και οι ίδιοι και να το παρουσιάσουμε με αποφασιστικότητα στο γήπεδο.»

«Έχουμε το κάτι παραπάνω από τους άλλους, είμαστε Παναιγιάλειος»

Για το πιθανό πλεονέκτημα που μπορεί να διαθέτει ο Παναιγιάλειος, ο μελανόλευκος αρχηγός απάντησε:
«Πολλά πράγματα θα παίξουν ρόλο. Πρώτα είναι ο στόχος για να πετύχουμε κάτι σαν ομάδα. Κατόπιν θα πρέπει να θέσουμε προσωπικό στόχο, τι θέλει να πετύχει ο καθένας μας ξεχωριστά, σε αυτές τις 8 αγωνιστικές. Θα πάμε απλά έτσι για να κατέβουμε; Ή θα πάμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατηθούμε πρώτοι; Τα νέα παιδιά με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, ήρθε η ώρα να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όπως τόνισα και νωρίτερα, τώρα είναι η ευκαιρία τους και θα πρέπει να την αξιοποιήσουν εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον στους ίδιους και στον Αιγιώτικο Σύλλογο. Το καλό κλίμα που πάντα υπάρχει στα αποδυτήρια μας και σε θέση οδηγού τα μεγαλύτερα παιδιά, που με την εμπειρία τους πιστεύω θα σπρώξουν την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Η αλήθεια είναι όλα τα παραπάνω που ανέφερα μπορεί να τα έχουν και άλλες ομάδες, αλλά μην ξεχνάμε ότι διαθέτουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που άλλοι δεν γίνεται να το έχουν. Είμαστε ο Παναιγιάλειος. Εύχομαι καλή επιστροφή με υγεία σε όλα τα παιδιά όλων των ομάδων. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά όπως πάντα θα είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr