background img
banner
banner

Ήττα χωρίς επιπτώσεις στα Βραχνέικα για τον Παναιγιάλειο

Το γκολ του Ντόμα στο 51΄, έκρινε το αποτέλεσμα της συνάντησης στα Βραχνέικα. Ο Διαγόρας χωρίς να είναι καλύτερος, βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με ένα γκολ που μπορεί να μέτρησε ο διαιτητής Κώστας Ανδριανός, δεν έλειψαν όμως οι διαμαρτυρίες από τον Αιγιώτικο πάγκο.

Είχε προηγηθεί φάουλ του Γεωργαντόπουλου στον Λιάτο (τράβηγμα φανέλας), πριν τροφοδοτηθεί ο Βασιλόπουλος και στη συνέχεια σκοράρει ο Ντόμας.

Παρά τις πολλές απουσίες της η Αιγιώτικη ομάδα, θα μπορούσε να φτάσει πρώτη στο γκολ, με τις ευκαιρίες κυρίως του α΄ ημιχρόνου που χάθηκαν από τους Ροδόπουλο και Καφεντζή.

Αυτό τόνισε στη λήξη του αγώνα και ο προπονητής του Παναιγιάλειου Μίλτος Γκόφας, δηλώνοντας ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παιδιών, που στάθηκαν στο ύψος των αγωνιστικών απαιτήσεων παρά τις σημαντικές απουσίες.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα του Παναιγιάλειου, που με το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής, εγκαταλείπει πρώτος τον στίβο μάχης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπούνης, Κούσουλας, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τσεκούρας, Ούτσικας (76΄ Λούσκος), Σαρρής, Ντόμας (92΄ Βλασόπουλος), Γεωργαντόπουλος (92΄ Παπαδόπουλος), Βασιλόπουλος (86΄ Γκολφινόπουλος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Καλλιακμάνης, Μήτσης, Καφεντζής, Παπασπηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Ροδόπουλος (63΄ Ορτέντζιος), Κουραχάνης, Βλάχος (78΄ Σπανογιάννης).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr