background img
banner
banner

Το τρένο φεύγει στις 7 το πρωί από Αίγιο | ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΕ ΝΕΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 

Από την Τετάρτη 23 Ιουνίου ενεργοποιείται η γραμμή του προαστιακού Κιάτο – Αίγιο / Αίγιο – Κιάτο. με το πρώτο δρομολόγιο από το Αίγιο να ξεκινά στις 7 το πρωί.

Δύο ώρες και 17 λεπτά θα διαρκεί η διαδρομή από το Αίγιο μέχρι και το σταθμό Λαρίσης με ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ακολουθεί τις εξελίξεις για την ¨αποσυμφόρηση¨ της περιοχής από τον κορωνοϊό και έτσι, δίνοντας το ¨πράσινο φως¨ της πλήρους επανεκκίνησης. Εκφράζονται ελπίδες ότι θα βοηθηθεί η περιοχή ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι οικονομικές συνέπειες που υπέστη από το ¨πάγωμα¨ της λειτουργίας τόσων μηνών λόγω του ιού.

Με νέες ώρες και με μικρές χρονικές αλλαγές της ανταπόκρισης του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου Διακοπτού – Καλαβρύτων, το τρένο μπαίνει πάλι στις ράγες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε επιπλέον δύο δρομολόγια, τα οποία θα υπάρχουν για όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και για όλες τις αργίες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο όγκος των εκδρομέων που αναμένεται να είναι πιο αυξημένος από ποτέ, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις του Ιουνίου που ήδη χαρακτηρίζει τη ¨μετά κορωνοϊού εποχή¨. Η ομαλή πλέον λειτουργία των μέσων του Προαστιακού και του Οδοντωτού και η αναβάθμιση της λειτουργίας τους, μπορούν επιπλέον να λειτουργούν πολλαπλασιαστικά για την ανάπτυξη της Αιγιάλειας και των καταστημάτων.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΙΓΙΟ – ΑΘΗΝΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑ – ΑΙΓΙΟ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΔΙΑΚΟΠΤΟ


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr