background img
banner
banner

Νέα κριτική Αμβροσίου για τη στάση της Ιεράς Συνόδου

ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ…

Επανέρχεται… δριμύτερος στο θέμα των εμβολίων ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, κοινοποιώντας δημοσιεύματα που επικρίνουν τη στάση της Ιεράς Συνόδου, η οποία προέτρεψε τους πιστούς να εμβολιαστούν. Παράλληλα, παραθέτει στοιχεία που, κατ’ εκτίμησή του, αποδεικνύουν πως η Δ.Ι.Σ. έχει περιέλθει σε πλάνη…

΄΄Με την Εγκύκλιό τους οι Ιεράρχες-Αδελφοί μας υπηρετούν τα συμφέροντα όχι μόνον των Κυβερνώντων την Ελλάδα σήμερα Αθέων, αλλά προεχόντως υπηρετούν τα σκοτεινά σχέδια των Μυστικών Σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, οι οποίες από το έτος 1981 είχαν αποφασίσει αυτά, που σήμερα συμβαίνουν στην πανανθρώπινη Κοινωνία με τον Κορωνοϊό! Σας υπενθυμίζω, ότι ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε κατά το έτος 1981 στην Ν. Υόρκη με τίτλο: “ΤΗΕ EYES OF DARKNESS”. Εκεί μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής: “Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες”!!!΄΄, αναφέρει ο Μητροπολίτης.

Και συμπεραίνει: ΄΄Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα του Κορωνοϊού!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr