background img
banner
banner

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας νίκησε δύσκολα τον Κεραυνό με 66-61

Σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας ο Ήφαιστος/Αχιλλέας επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 66-61 του Κεραυνού Αιγίου, αλλά έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Στα θετικά για την ομάδα του Γιάννη Γιούπη η παρουσία του 18χρονου Χριστόπουλου που ήρθε από το εφηβικό του Προμηθέα, η σταθερά ανοδική πορεία του νεαρού Γιαννούτσου που από πέρυσι έδειξε πτυχές του ταλέντου του και η αποδεδειγμένη ικανότητα στο μακρινό σουτ του Ντούλε που σίγουρα θα δώσει λύσεις από την περιφέρεια (είχε 3/3 τρίποντα). Να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού ο Γκόβας, αλλά και ο νεαρός Τσονακίδης που ήρθε επίσης δανεικός από το εφηβικό του Προμηθέα.

Από τον Κεραυνό, που ήταν πολύ ανταγωνιστικός και βελτιώνεται συνεχώς, κορυφαίος για ένα ακόμη ματς ήταν ο Τραγάρας και σταθερή αξία οι δύο έμπειροι ψηλοί Σαμαράς και Αγγελόπουλος. Δύο εβδομάδες πάντως πριν το τζάμπολ στην Α1 ΕΣΚΑ-Η το «ψάξιμο» για ένα ακόμη ψηλό συνεχίζεται ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί και ένας περιφερειακός. Προχθές απουσίασαν ο Σπηλιωτόπουλος και οι νεαροί Φιλιππόπουλος και Βαγενάς.

Δεκάλεπτα: 18-12, 35-29, 49-47, 66-61

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Κεφαλάς 11(1), Ντούλες 9(3), Γιαννούτσος 10, Καραγιάννης 8, Οικονομόπουλος 6, Χριστόπουλος 10, Βεργανελάκης 3, Μανωλόπουλος 3(1), Τσεκλένης 4(1), Λ. Ιατρόπουλος 2, Γκουρβέλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Δούσκας): Τραγάρας 18(4), Γιαννακόπουλος 6(1), Τσιρώνης 4(1), Σαμαράς 12, Αγγελόπουλος 12, Σπ. Ιατρόπουλος 4, Χριστοδουλόπουλος 2, Βαφειάδης 3, Λαδικός, Β. Τριανταφύλλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr