background img
banner
banner

«Όλοι μαζί οι νεοδημοκράτες να οδηγήσουμε το κόμμα στη νέα εποχή!»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δύο εικοσιτετράωρα υπολείπονται για τις εσωκομματικές εκλογές που θα αναδείξουν τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας αλλά και τους συμβούλους της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής. Και μπορεί για κάποιους να δείχνει ως μία «σκληρή» προεκλογική περίοδος, για τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο πρόεδρο όμως Βασίλη Σταθακάρο, οι εκλογές της Κυριακής είναι μία καθ’ όλα δημοκρατική διαδικασία που θα πρέπει να στείλει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης για τη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σταθακάρος αισθάνεται ικανοποιημένος για τη συνεργασία που είχε με την «ομάδα» του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μία από τις μεγαλύτερες και πιο δραστήριες τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, αναλογικά με τον πληθυσμό της Αιγιάλειας. Εκτιμά δε πως αν δεν υπήρχε η πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια, θα είχαν γίνει πολύ περισσότερες δράσεις, πράγματα που θα είχαν ήδη αφήσει το στίγμα τους στην νέα εποχή. Στέκεται ακόμη στην αναγνώριση που τυγχάνει το έργο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της θητείας του καθώς, από τα στελέχη του κόμματος που βρίσκονται σε υπουργικές θέσεις, τα μισά έχουν τιμήσει πολλές φορές δράσεις ή εκδηλώσεις που έγιναν από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. σημαντική οντότητα της κοινωνίας της Αιγιάλειας

΄΄Αυτό μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να εκληφθεί. Χαρακτηριστικό του πόσο “σημαντικοί” είμαστε για την κυβέρνηση, είναι ότι στα εγκαίνιά μας είχε παραβρεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη. Η τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας είναι μια πολύ δυναμική και σημαντική οντότητα της καθημερινότητας της Αιγιάλειας΄΄, επισήμανε ο κ. Σταθακάρος, ο οποίος, σχολιάζοντας τη στάση του κ. Ραμπαβίλα, σημειώνει: ΄΄Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ τον κ. Ραμπαβίλα να θέλει να «απογαλακτιστεί» και λέει ότι έχει… τύψεις που είχε κατέλθει με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο στις δημοτικές εκλογές. Όμως, είναι γεγονός που ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με συνδυασμό που υποστηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και με άνθρωπο που προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ κι αυτό δεν αλλάζει. Εάν θέλει κάποιος να αναλάβει θέση σε κομματικό μηχανισμό και επιθυμεί να είναι ενεργός σε κομματικά όργανα, δεν θα πρέπει στο παρελθόν να έχει κατέβει με “άλλες σημαίες”΄΄.

«Η δύναμη της τοπικής οργάνωσης είναι από τους ίδιους τους Αιγιαλείς κι έτσι πρέπει να παραμείνει»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. αναφέρεται και στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με εγγραφές μελών από άλλες περιοχές, επισημαίνοντας: ΄΄Οι 2.814 εγγεγραμμένοι είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός. Δεν γνωρίζω αν ευσταθούν αυτοί οι ισχυρισμοί αλλά ξέρω πως οι εγγραφές είναι νόμιμες. Αυτό που έχω να πως είναι ότι η δύναμη της τοπικής οργάνωσης είναι από τους ίδιους τους Αιγιαλείς κι έτσι πρέπει να παραμείνει΄΄. Επίσης, κάνει γνωστό πως ο ίδιος και ο κ. Παναγιωτόπουλος υπέγραψαν επιστολή που εστάλη στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, εφιστώντας την προσοχή για τις τυχόν περιπτώσεις εγγεγραμμένων που δεν έχουν σχέση με την περιοχή, την οποία ωστόσο, όπως αναφέρει, αρνήθηκε να υπογράψει ο κ. Ραμπαβίλας.

sdr

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μία και δεν μπορεί να χωρίζεται σε παρατάξεις»

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το μήνυμα ενότητας που στέλνει ο κ. Σταθακάρος βάζοντας πάνω από όλα το καλό της Ν.Δ. και των ψηφοφόρων της. Συγκεκριμένα, επισημαίνει: ΄΄Δεν υπάρχουν πλειοψηφίες και μειοψηφίες στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, έχουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι διαφορετικές παρατάξεις. Η Νέα Δημοκρατία είναι μία και δεν μπορεί να χωρίζεται σε παρατάξεις. Το “πνεύμα” της παράταξης είναι ότι από την επόμενη μέρα κιόλας, θα πορευτούμε ενωμένοι σαν μία γροθιά’’.

Τέλος, μιλώντας για τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, σημειώνει: ΄΄Όσοι υποψήφιοι με στηρίζουν, είναι άνθρωποι που διαθέτουν και την εμπειρία και το μεράκι για ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό “αύριο” και άπαντες έχουν όρεξη για δουλειά. Είναι ένα “κράμα” ανθρώπων που θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα επιτυχημένο και όλοι ανεξαιρέτως, θα οδηγήσουν τον τόπο ένα “βήμα” παραπέρα. Και είμαι απολύτως βέβαιος για αυτό. Καλώ όλους τους νεοδημοκράτες, την Κυριακή που έρχεται να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί στην νέα εποχή που ξημερώνει, πιο δυνατοί και πιο συνειδητοποιημένοι. Γιατί αυτό χρειάζεται η Αιγιάλεια΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr