background img
banner
banner

Πρώτη ήττα για Παναιγιάλειο

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στην Βάρδα ο Παναιγιάλειος, σε ένα παιχνίδι που με τις ατέλειωτες διακοπές δεν πήρε ποτέ ρυθμό, είχε νεύρα και αποβολές για τους μελανόλευκους και ένα γκολ στο 94΄με πέναλτι για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Βάρδας δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ούτε κατάφερε να απειλήσει ποτέ σοβαρά την εστία του Παναιγιάλειου. Εξαίρεση το σουτ άουτ του Πυρρή στο 63΄.

Άνοιξε το παιχνίδι μετά την αποβολή του Μπούζντρα

Ο Μπούζντρα είδε την κόκκινη κάρτα στο 69΄και από εκεί και ύστερα το παιχνίδι άνοιξε. Οι γηπεδούχοι τόλμησαν περισσότερα πράγματα στην επίθεση για να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι μελανόλευκοι προσπάθησαν να βγουν γρήγορα στον κενό χώρο και να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Βάρδας.
Πολλές οι προσπάθειες από τον Παύλο Λιάτο, που είχε και την καλύτερη ίσως ευκαιρία στο 80΄, τον πρόλαβε όμως πριν κάνει την ζημιά ο Διονυσόπουλος.

Αρκετά νεύρα και αψιμαχίες

Βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο Κλέο Μπούζντρα, έδειξε στον παρατηρητή τον τραυματισμό του και διαμαρτυρήθηκε ότι άδικα δέχτηκε την ποινή. Από τον πάγκο της Βάρδας υπήρξε αντίδραση και προπηλάκιση στον αμυντικό του Παναιγιάλειου. Το περιστατικό εκνεύρισε και τους ανθρώπους από τον πάγκο του Παναιγιάλειου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Αλέξανδρος Ρούβαλης.

Στο 94΄ το γκολ – πέναλτι ο Λαθύρης

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ιωαννίδης προσπάθησε στην έξοδό του από την εστία να βρει μπάλα, αντ’ αυτού βρήκε τον Πυρρή, για να καταλογιστεί σε βάρος του το πέναλτι. Το εκτέλεσε επιτυχώς ο Λαθύρης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την πρώτη νίκη στον ΠΑΟ Βάρδας

Αποβολή και για τον Κρεμίτσα

Στο φινάλε του αγώνα ο διαιτητής Σπήλιος, όπως αναφέρει στο φύλο αγώνα, είδε τον Κρεμίτσα να πετά την μπάλα σε πρόσωπο αντιπάλου και τον τιμώρησε με κόκκινη κάρτα.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος (69΄ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης, Πυρρής, Βασιλόπουλος, Διονυσόπουλος, Θωμάς (34΄ Θεοδωρόπουλος), Μπίσα.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (4΄ λ.τ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (28΄ Χατζηαντωνίου), Σεμπ. Αφούσσι, Σπίντζος, Αλεξ. Αφούσσι (28΄ Βαλλιάνος) , Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (87΄ Ροδόπουλος), Λιάτος, Ψωμάρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr