background img
banner
banner

Ψήφος εμπιστοσύνης στο απερχόμενο προεδρείο της Ε.Ι.Ν.Α.

41 ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ… ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου οι εκλογές στην Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας. Κάλπη στήθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) όπου ψήφισαν οι ιατροί του Νοσοκομείου Αιγίου, του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Κέντρου Υγείας Ακράτας. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα ψήφισαν 41 γιατροί.

Οι νοσοκομειακοί ψήφισαν για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την Ε.Ι.Ν.Α. (9μελές) και για Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελής), Αντιπροσώπους για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ. και για Συνέδρους για το 11ο Συνέδριο της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

Σε ό,τι αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο, υποψήφιες ήταν τέσσερις παρατάξεις.

Ως χθες βράδυ συνεχιζόταν η καταμέτρηση, όμως όπως φαίνεται, η παράταξη «ΕΜΕΙΣ» (Ενιαία Μετωπική Ιατρική Συνεργασία) έλαβε αυτοδυναμία εκλέγοντας πέντε έδρες στο Συμβούλιο. Πρόκειται για την παράταξη που είχε το προεδρείο και στην απερχόμενη διοίκηση. Αμέσως μετά, από δύο έδρες εκλέγουν «ΔΗΠΑΚ» (Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση Γιατρών) και ΑΚΕΔΙΚΙ, ενώ δεν εκλέγει μέλος στη διοίκηση η παράταξη «ΕΣΙ».

Η νέα Τριμελής Επιτροπή του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας

Ενδιαφέρον παρουσίασε η ψηφοφορία για την Τριμελή Επιτροπή των ιατρών του Νοσοκομείου Αιγίου, για την οποία εκλέγονται οι Δημήτρης Μπούνιας (χειρουργός) με 26 ψήφους, Χαρά Λιλή (αναισθησιολόγος) με 22 και Ελίνα Δημητριάδη (ορθοπεδικός) που έλαβε 19 ψήφους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr