background img
banner
banner

Ο Αίας Γαστούνης 1-0 τον Παναιγιάλειο

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 56΄  

Ούτε αυτή την φορά μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην επίθεση ο Παναιγιάλειος. Δέχτηκε ένα γκολ από λάθος του Ιωαννίδη, ο οποίος σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα πήγε πολύ καλά απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο από την εστία του.

Καλός όπως συνηθίζει άλλωστε στα αμυντικά του καθήκοντα ο Παναιγιάλειος, όμως δεν γινόταν κάτι ουσιαστικό από την μεσαία γραμμή και την επίθεση. Δεν βγήκαν πάσες μπροστά, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Αίας, που αρκέστηκε στο γκολ του Ριτσιούλι στο 71΄ για να πάρει τη νίκη, αφού είχε και στο α΄ μέρος απειλήσει την εστία του Παναιγιάλειου.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα χωρίς αξιοποίηση 

Από το 56΄ ο Αίας Γαστούνης υποχρεώθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Κατελούζος. Πλεονέκτημα για τον Παναιγιάλειο που δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ως είχε, χωρίς την παρουσία ρίσκου από τους μελανόλευκους, χωρίς πίστη για το θετικό αποτέλεσμα, κυρίως μετά το γκολ του Αίαντα στο 71΄ με κοντινή προβολή του Ριτσιούλι, που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ιωαννίδη στην κεφαλιά του Βατσή.

Ντεμπούτο για Καράκουτη και Σκούτα 

Σίγουρα οι πολλές απουσίες από τιμωρίες και τραυματισμούς, έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην διεκδίκηση της νίκης, ή τουλάχιστον στην αποφυγή της ήττας.

Ο Φάνης Γκέκας βρέθηκε για μια ακόμα φορά υποχρεωμένος να …πειραματίζεται για να γεμίσει τις θέσεις της ομάδας, με λίγες επιλογές και τους Σκούτα, Καράκουτη να παίζουν με λίγη σχετικά προετοιμασία, το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Αίας: Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής, Δούλος, Κατελούζος, Καράμπελας (62′ Στανής), Τσακοπιάκος (90′ Ρούνης), Ντελγκάδο, Ριτσιούλι (78′ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι (90′ Μπορδέκας)

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου (83′ Ραπτόπουλος), Σ. Αφούσι, Σπίντζος, Α. Αφούσι, Βλαχόπουλος, Μακρίδης, Καράκουτης (58′ Ψωμάρας), Λιάτος, Βαλλιάνος (58′ Σκούτας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr