background img
banner
banner

Νοκ άουτ στο 94΄ Ναύπακτος – Παναιγιάλειος 1-0

Δεν θα μπορούσε να είχε μεγάλες απαιτήσεις για αυτό το παιχνίδι στη Ναύπακτο ο Παναιγιάλειος, ούτε όμως και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, που είχε την τύχη να πάρει στο φινάλε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ούτε σέντρα δεν πρόλαβε να κάνει ο Παναιγιάλειος, αφού ο διαιτητής Κορωνιάς μετά το γκολ στο 94΄, σφύριξε και την λήξη του αγώνα.

Πολλές διακοπές στο παιχνίδι 

Δεν πρόσφερε πολλά πράγματα σε ποιότητα το παιχνίδι στο «Παπαχαραλάμπειο», αφού τα απανωτά εκατέρωθεν λάθη, οι διακοπές, οι βιαστικές επιλογές, οι λάθος μεταβιβάσεις, δεν ευνόησαν την εικόνα του αγώνα.

Ημίχρονο χωρίς πολλά – πολλά 

Περισσότερο κατοχή μπάλας για τους παίκτες του Αστέρα και ότι έφτανε στην μελανόλευκη εστία το εξουδετέρωνε ο Ιωαννίδης. Αλάνθαστος στα εύκολα και τα δύσκολα ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου, ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και προβλημάτιζε τους αντιπάλους.

Φάσεις και γκολ στο β΄ ημίχρονο 

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο υπόλοιπο μισό του αγώνα. Πολλά τα φάουλ, οι διακοπές και οι τραυματισμοί και οι γηπεδούχοι έβρισκαν μπροστά τους μια οργανωμένη αμυντική γραμμή, που τους χαλούσε τα σχέδια.

Στο 67΄ η πρώτη ευκαιρία 

Χαρακτηριστικό της απουσίας των φάσεων στις δυο εστίες, είναι ότι είδαμε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 67΄, με τον Μενσά από καλή θέση να σουτάρει ψηλά, ύστερα από σέντρα του Νιφορόπουλου.

Στην καλύτερη ευκαιρία που είχε ο Παναιγιάλειος, ο Λιάτος απείλησε στο 73΄ τον τερματοφύλακα Μένιο, που απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Ο Πατρώνης στο 86΄ αδράνησε  όπως και η άμυνα του Παναιγιάλειου και σούταρε άουτ.

Το γκολ ο Νιφορόπουλος 

Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης, αποδεχόμενοι την ισοπαλία χωρίς τέρματα. Ήρθε όμως ο Νιφορόπουλος στο 94΄ με ατομική προσπάθεια να βρεθεί μπροστά στην εστία του Ιωαννίδη και από καλή θέση πλάσαρε για το γκολ της νίκης.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Μένιος, Μπατσής , Καλαμπόκας (86′ Λίτσος), Γιαννόπουλος (76′ Πατρώνης), Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννιώτης (67′ Χριστόπουλος), Παλαιοπάνος, Καψάσκης (86′ Μακρής), Μενσά (76′ Ναουμίδης), Νιφορόπουλος

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου, Σ. Αφούσσι (54′ Κρεμίτσας), Σπίντζος, Αλ.Αφούσσι, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (89′ Βαλιάνος), Λιάτος, Ψωμάρας, Σκούτας (90′ Ροδόπουλος)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr