background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος απείλησε στην Πάτρα, αλλά…

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 2-0 

Η Παναχαϊκή είχε την κατοχή, ο Παναιγιάλειος τις φάσεις στο α΄ ημίχρονο, αφού απείλησε με τον Βλαχόπουλο, πέτυχε γκολ με τον Σεμπάστιαν Αφούσσι που ακυρώθηκε ως φάουλ πάνω στον Λιποράσε, πριν ανοίξει το σκορ η Παναχαϊκή με τον Λιμάτσι (ντεμπούτο) στο 32΄, όταν τιμώρησε το λάθος των μελανόλευκων αμυντικών.

Πριν εκπνεύσει το ημίχρονο, ο Ψωμαράς έχασε σπουδαίας εξ’ επαφής ευκαιρία να ισοφαρίσει, δεν μπόρεσε όμως να νικήσει τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο.

Στο β΄ ημίχρονο η γηπεδούχος Παναχαϊκή ήθελε ένα 2ο γκολ για να εξασφαλίσει τη νίκη, θορυβημένη θα λέγαμε και από τις φάσεις που είχε δημιουργήσει ο Παναιγιάλειος στο α΄ μέρος.

Τα σχέδια της Πατρινής ομάδας διευκόλυνε η αποβολή (2η κίτρινη) του Κουρτελέση στο 68΄.

Από το χρονικό σημείο αυτό και ύστερα, άνοιξε ο δρόμος για ένα ακόμα γκολ της Παναχαϊκής, το οποίο ήρθε στο 75΄ (2-0) με τον Καρακλάιτς.

Αντίθετα στον Παναιγιάλειο στοίχισε ακριβά το αριθμητικό μειονέκτημα, επιβαρύνοντας την ομάδα σε κούραση και ψυχολογία.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Λιποράσε, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Μπουρλάκης (83΄ Γούλας), Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι (67΄ Καρακλάιτς), Χαντί, Κυβελίδης (91΄ Μικελάτος).

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου (90΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σπίντζος, Σ. Αφούσσι, Αλ. Αφούσσι, Ψωμαράς (90΄ Ραπτόπουλος), Σκούτας (81΄ Ροδόπουλος), Λιάτος (72΄ Βαλλιάνος), Βλαχόπουλος (81΄ Κρεμίτσας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr