background img
banner
banner

Ένα οικόπεδο για τους Λύκους!

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Την παραχώρηση στο σωματείο «Λύκοι Αιγιάλειας» του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται πλησίον του Κοιμητηρίου της Κοινότητας Αιγίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε δοθεί σε άλλο αθλητικό σωματείο, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας στην τελευταία συνεδρίασή του. Το οικόπεδο συνολικού εμβαδού 4.825,50 τ.μ., παραχωρείται για είκοσι χρόνια με την προοπτική δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για τον διαμορφωμένο χώρο που εφάπτεται με την οδό Αναπαύσεως, και ο οποίος είχε παραχωρηθεί στον Ποδηλατικό Όμιλο «Διαγόρα» για τη διαμόρφωση πίστας ποδηλάτων. Πλέον όμως ο χώρος θα ανήκει στους Λύκους Αιγιάλειας, με δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης παραχώρησης αν μέσα σε τρία έτη δεν έχει κατασκευαστεί κανένας αθλητικός χώρος (η κατασκευή θα πιστοποιείται από την έκδοση Άδειας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης τουλάχιστον κατηγορίας Α1) ή αν δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι η απόφαση παραχώρησης βρήκε σύμφωνο και το προηγούμενο σωματείο. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω θέμα, ήταν ομόφωνη.

Έγινε το πρώτο βήμα για το αθλητικό κέντρο

Με ανακοίνωσή τους το σωματείο επισημαίνει τα εξής:
“Το πρώτο βήμα έγινε και ξεκινάει τώρα το 2ο μέρος του μαραθώνιου αγώνα του συλλόγου μας για τον τελικό σχεδιασμό του έργου αυτού, έργου που όταν επιτευχθεί θα αλλάξει το ειδικό βάρος των ΛΥΚΩΝ αλλά και ολόκληρο τον αθλητισμό του Αιγίου.
Στόχος μας είναι όχι μόνο η κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 7×7 αλλά και χώρων άλλων αθλημάτων, κλασσικών και μοντέρνων, ώστε ο χώρος να γίνει το ζωντανότερο αθλητικό κύτταρο του Αιγίου, στόχος κάθε άλλο παρά εύκολος.
Οι ΛΥΚΟΙ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο το Τοπικό Συμβούλιο Αιγίου αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας για την ομόφωνη στήριξη του αιτήματός μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε και στον Ποδηλατικό Σύλλογο ΔΙΑΓΟΡΑ και στον Πρόεδρό του Γ. Τζάκη για τη συναίνεση του στην άρση της παραχώρησης προς αυτούς”,


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr