background img
banner
banner

Δυναμικό «παρών» της Π.Ε.Σ. στην απόλυτα επιτυχημένη FOOD EXPO

ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επέστρεψε δυναμικά και σε covid-free συνθήκες, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η έκθεση ξεκίνησε το Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα Δευτέρα, με την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών να δίνει δυναμικό «παρών», βρισκόμενη πάντα στην «καρδιά» των εξελίξεων, προς όφελος των παραγωγών και των βασικών προϊόντων της αιγιάλειας γης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον εκθεσιακό χώρο της Π.Ε.Σ. βρέθηκαν και ενημερώθηκαν για τη μαύρη κορινθιακή σταφίδα «Vostizza» και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Eliki» εκατοντάδες επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και άνθρωποι του χώρου αλλά και ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Θανάση Σωτηρόπουλο και τον γενικό διευθυντή Μίλτο Σταυρόπουλο.

Σταυρόπουλος: ‘‘Η Π.Ε.Σ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγάλο διεθνές ραντεβού’’

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Σταυρόπουλος, ΄΄ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αναστολής λειτουργίας των εκθέσεων εξαιτίας της πανδημίας επέστρεψε η FOOD EXPO που είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα μας. Συμμετέχουν φέτος ως εκθέτες 1.200 κορυφαίες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες τροφίμων και ποτών.
Ταυτόχρονα υποδέχτηκε 700 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές. Οι δε επισκέπτες εσωτερικού, όπως πληροφορούμαστε, ανήλθαν σε 45.000 και του εξωτερικού σε 1500.
Η Π.Ε.Σ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτό το μεγάλο για την χώρα μας, διεθνές ραντεβού με επαγγελματίες του κλάδου, συμμετέχοντας με δικό της εκθεσιακό χώρο και προβάλλοντας στους επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης, τα προϊόντα της Αιγιάλειας, δηλαδή τη μαύρη κορινθιακή σταφίδα και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο΄΄.

Και κατέληξε ο γεν. διευθυντής της Π.Ε.Σ.: ΄΄Είναι θετικό το γεγονός ότι επανερχόμαστε στις δια ζώσης εκθέσεις των προϊόντων και ειδικά φέτος, η FOOD EXPO παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον΄΄.

Άλλωστε, σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, ΄΄ένας από τους σημαντικότερους στόχους της FOOD EXPO είναι να παρέχει στους εκθέτες της όλες τις απαραίτητες διόδους και ευκαιρίες για να αναπτύξουν ή να αυξήσουν την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους και να αυξήσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα σε όσο περισσότερες αγορές του κόσμου γίνεται΄΄, συμβαδίζοντας απόλυτα με τον προσανατολισμό της μεγάλης συνεταιριστικής οργάνωσης της Αιγιάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr