background img
banner
banner

Βροχή… τα γκολ από την ΑΕ Αιγίου στο Πλαστήρα, δίχως …ομπρέλα η Αυτόνομη και …14-1!!

Στο αστρονομικό σκορ 14-1 που επικράτησε η ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα επί της Αυτόνομης για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι είχαν και την δική τους …συμμετοχή. Με εγκατάλειψη στις αμυντικές τους υποχρεώσεις, άφηναν τους νεαρούς παίκτες της ΑΕ Αιγίου να βάζουν το ένα γκολ πίσω από το άλλο και να σταματούν στα 14, αφού θα μπορούσε να είχαμε φτάσει και σε ένα μεγαλύτερο ακόμα αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας  Χρήστος Μαστροκυριάκος ξεκίνησε τις αλλαγές του βαρύ …πυροβολικού από το 25΄ αφήνοντας έξω τον Μπάσα και στη συνέχεια τον Σάντρι Αϊντίν, αλλά εις μάτην. Οι νεαροί Γκίνη και Λιάκος βρήκαν κατάλληλο έδαφος για να σημειώσουν το παρθενικό τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, παρά τις φωνές από τον πάγκο να σταματήσει το …κακό στην αντίπαλη εστία.

Η ουραγός της βαθμολογίας Αυτόνομη πλήρωσε την αδιαφορία της  με 14 γκολ, έχοντας μάλιστα δεχτεί δυο φορές ήττες με 8 γκολ, άλλες δυο με 7 γκολ, εξάρες και πεντάρες, συμπλήρωσε ένα ιδιαίτερα μεγάλο αρνητικό παθητικό ρεκόρ στην άμυνά της με 114 γκολ.

Ο Α. Αϊντίν είχε 4 γκολ από τους νικητές, 3 ο Μπάσα και από ένα οι: Μαρής, Κ. Δημόπουλος, Γκίνι, Στ. Ραμπούσγια, Λιάκος, Π. Δημόπουλος και Ψηλός. Ο Ζαντέλης το μοναδικό γκολ της Αυτόνομης.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕ Αιγίου ανέβηκε στους 31 βαθμούς βάζοντας θεμέλιο στην παραμονή της. Η Αυτόνομη παραμένει στον βυθό της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, περιμένοντας τη λήξη του πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό της στην Γ΄ κατηγορία.

*Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr