background img
banner
banner

Θετική η παρουσία του Πολυχρόνη Ιατρόπουλου

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Ο Αθηνόδωρος συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα και στο διασυλλογικό συνθέτων και συγκεκριμένα στο Δέκαθλο της κατηγορίας Ανδρών. Το συγκεκριμένο αγώνισμα έγινε σε δύο ομίλους, τον βόρειο που έγινε στη Θεσσαλονίκη και το νότιο που έγινε στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Εκεί, ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος που ανήκει ηλικιακά σε μικρότερη κατηγορία (Κ20), είχε μία καλή παρουσία και έδειξε ότι μπορεί στο επόμενο διάστημα να ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που του στέρησαν πολύ χρόνο σωστής προετοιμασίας. Έμεινε βέβαια μακριά από τις επιδόσεις του στα κατακόρυφα άλματα (άλμα εις ύψος 1.51 και επί κοντώ 3,60μ) και στα 1500μ (4.49.09), αφού κάποιες ενοχλήσεις εντάθηκαν ιδιαίτερα μετά την πτώση που είχε στα 110μ με εμπόδια. Πλησίασε ωστόσο τις επιδόσεις του στα 100μ (11.58), 400μ (52.05) και άλμα εις μήκος (6.30μ), ενώ πέτυχε ατομικά ρεκόρ στα ριπτικά αγωνίσματα (σφαίρα 10.46μ, δίσκος 29.01) και ιδιαίτερα στον ακοντισμό όπου έκανε και ρεκόρ συλλόγου με επίδοση 49,10μ.

Στις 21-22 Μαΐου θα συμμετάσχει και στο διεθνή αγώνα 10θλου που θα γίνει στη Νάξο με την επωνυμία “ Portarathlon” , όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον μοναδικό αγώνα δεκάθλου της κατηγορίας (Κ20) που υπάρχει στην Ελλάδα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα, μία πρωτοβουλία των διοργανωτών που σίγουρα θα αποδώσει καρπούς για το μέλλον των συνθέτων αγωνισμάτων στη χώρα μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr