ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Οινογνωσία Masterclass για τις Αχαϊκές Ποικιλίες Ροδίτη – Σιδερίτη και το Αχαϊκό Terroir, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην Πάτρα, στο MyWay Hotel (Όθωνος Αμαλίας 15).
Την παρουσίαση θα κάνει ο σύμβουλος οινολόγος Τάσος Δροσιάδης, με μακροχρόνια εμπειρία στην περιοχή.
Συμμετέχουν τα παρακάτω οινοποιεία της Αχαΐας, με πάνω 18 ετικέτες κρασιού, από διαφορετικού στυλ οινοποίησης και περιοχή καλλιέργειας. Οινοποιείο Τετράμυθος, Οινοποιείο Ρούβαλης, Οινοποιείο Κανακάρης, Οινοποιείο Μ20, Αχαιών Οινοποιητική, Οινοποιείο Κροκιδάς, Οινοποιείο Καρανικόλα, Οινοποιείο Εδανός, Οινοποιείο Καρέλας – Οινική Πατρών, Οινοποιείο Κατριβέση – KatrVin, Οινοποιείο Sant’ Or, Οινοποιία Παρπαρούσης, Οινοποιία Κούκος.
Το masterclass πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής. Διοργάνωση Patras Wine Club.