background img
banner
banner

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντισμού από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εθελοντισμού με τίτλο: «Ο Εθελοντισμός από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Κοινωνία για Αλληλεγγύη, Ευημερία & Αειφορία»,, βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα 5-7 Μαΐου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με εκλεκτούς ομιλητές και βιωματικά εργαστήρια (Σάββατο 7 Μαΐου) με βάση τους παρακάτω άξονες: 1. Εθελοντισμός στην Ευρώπη και την Ελλάδα (Πέμπτη 5 Μαΐου). 2. Εθελοντισμός και Υγεία (Πέμπτη 5 Μαΐου). 3. Εθελοντισμός και Κοινωνία (Πέμπτη 5 Μαΐου). 4. Εθελοντισμός και Περιβάλλον (Παρασκευή 6 Μαΐου). 5. Εθελοντισμός στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Παρασκευή 6 Μαΐου). 6. Εθελοντισμός και Πολιτισμός (Παρασκευή 6 Μαΐου).

Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://green.upatras.gr/. Το εθελοντικό δυναμικό του Πανεπιστημίου Πατρών ενεργοποιείται με σκοπό να παρουσιάσει το σύνολο των δράσεων που λαμβάνουν χώρα. ΄΄Η μεγάλη γιορτή του Εθελοντισμού καταφθάνει. Κρατήστε επαφή και μείνετε συντονισμένοι!΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr