background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Με Παναγιώτη Παπαδόπουλο στο “τιμόνι” και τη νέα χρονιά

Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε στον πάγκο του Α.Ο. Αιγιαλέων ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ της Αιγιάλειας και την επόμενη σεζόν. Ο επιτυχημένος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση να οδηγήσει τα “λιοντάρια” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην prealegue τον Ανδρών με στόχο μία ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή που, έτσι κι αλλιώς ήταν επιτυχημένη μετά την εντυπωσιακή πορεία στα πλέι άουτ και την – σχετικά – άνετη παραμονή.

Την παραμονή Παπαδόπουλου γνωστοποίησε η διοίκηση με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αιγιαλέων, ανακοινώνουν σήμερα-κηρύσσοντας την έναρξη μιας σειράς απαιτούμενων ανακοινώσεων που ως κατάληξη θα έχουν την παρουσίαση του πλήρους ρόστερ για τη σεζόν 2022-23- την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής μας ομάδας με τον Coach κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος προπονητής θα κλείσει τα πέντε χρόνια κοντά μας τη σεζόν που έπεται, και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μας αφού έχει ηγηθεί των αποστολών μας με μαεστρία κάνοντας πολλές φορές το ακατόρθωτο να μοιάζει εφικτό. Με αυτή τη φιλοσοφία τον καλέσαμε να συνεχίσει κοντά μας και την δεύτερη συνεχή χρονιά που τα λιοντάρια μας θα ριχτούν στη μάχη της Preleague και, σε άψογο κλίμα η συμφωνία έκλεισε. Αγαπητέ μας Coach, ευχαριστούμε που θα είσαι για μια χρονιά ακόμη κοντά μας! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!’’

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν

Μπορεί ακόμη να μην έχει μπει το καλοκαίρι, στον Α.Ο. Αιγιαλέων όμως ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο να κλείσει μέσα στον Ιούνιο το ρόστερ, να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης και πανέτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο. Στόχος της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και οι παίκτες που θα αποκτηθούν, πέρα από την αγωνιστική τους αξία, να ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας. Οι πρώτες επαφές και συζητήσεις έχουν γίνει και τον επόμενο μήνα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr