background img
banner
banner

Στο Δρομοκαΐτειο ο αιρετός που επετέθη στην είσοδο του στρατοπέδου στον Άραξο

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Πρόεδρος κοινότητας της Δ.Ε. Αιγείρας είναι ο άνδρας που προκάλεσε πανικό στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, όταν πριν τρεις ημέρες, με το όχημά του προσέκρουσε στην πύλη της στρατιωτικής μονάδας. Ο 47χρονος, που είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική στην Αθήνα, οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος, κατά τη σύλληψή του παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως είχε νοσηλευτεί πάλι προ τετραμήνου. Για το περιστατικό, σε βάρος του 47χρονου αιρετού, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο όχημά του, βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι.

Στο σημείο την ώρα της επίθεσης κλήθηκε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και ενώ οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη, ο 47χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στην είσοδο του στρατοπέδου. Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον άνδρα, τον έβγαλαν έξω από το όχημα και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr