background img
banner
banner

Συμπαράσταση στους γιατρούς του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΟΥ

Τη στήριξή του στον αγώνα των γιατρών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών αλλά και όλη της τοπικής κοινωνίας, εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου. Η διοίκηση του Συλλόγου στέκεται στο πλευρό όλων όσοι διεκδικούν δημόσιο και υψηλού επιπέδου σύστημα υγείας.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Είναι εμφανές σε όλους ότι η κατάσταση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, συνεπεία εν μέρει των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη δεκαετία με τις μνημονιακές δεσμεύσεις, καθώς και τα τελευταία δυόμισι χρόνια με την πανδημία. Κρίσιμες περίοδοι κατά τις οποίες όμως η πολιτεία όφειλε να δώσει μεγαλύτερο βάρος στη βελτίωση και ενδυνάμωση του ΕΣΥ, διαφυλάττοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας για όλο τον λαό. Οι εξελίξεις στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ στην Πάτρα είναι πολύ ανησυχητικές για όλη τη Δυτική Ελλάδα. Γνωστές ανεπάρκειες ετών τις άφηναν να διαιωνίζονται απαξιώνοντας τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων΄΄.

Καταλήγει, επισημαίνοντας τα εξής: ΄΄Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των Γιατρών και όλων των εργαζομένων στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ, της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ), της Δημοτικής Αρχής Πάτρας και όλου του λαού που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα δημόσιο, δωρεάν, αξιοπρεπές και υψηλού επιπέδου σύστημα υγείας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr