background img
banner
banner

Πρώτος στόχος: Επανασύνδεση με την κοινωνία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Με την παρουσία του π. Πρόεδρου, π. Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Παπανδρέου, του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, των μελών της ΚΠΕ και των Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων, συνήλθε και συνεδρίασε διευρυμένα ως πολιτικό όργανο η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα.

Στη συνεδρίαση, με την πολιτική εισήγησή του ο Γραμματέας Νίκος Μοίραλης, επικεντρώθηκε στην ανάγκη των εξωστρεφών δράσεων και πολιτικών πρωτοβουλιών προκειμένου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να επανασυνδεθεί με την κοινωνία. Σειρά είχε η τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία ο π. πρωθυπουργός τόνισε το μεγάλο διάστημα της άστοχης για των χώρα διακυβέρνηση από την Νέα Δημοκρατία από το 2004 έως και σήμερα, ενώ κατέστησε σαφή τηνανάγκη της επαναφοράς της πολιτικής στον κοινωνικόδιάλογο, με δημοκρατικές αξίες μακριά από πελατειακές και μικροκομματικές αντιλήψεις.

Ο π. πρωθυπουργός επισήμανε ότι ΄΄η μεγάλη δημοκρατική παράταξη υπήρξε ο πυλώνας σταθερότητας και υπεύθυνης Εθνικής και Ευρωπαϊκής στρατηγικής για την χώρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, υποδομών, περιβάλλοντος κ.ά. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε η μοναδική μεταρρυθμιστική δύναμη που έδωσε οντότητα στον κοινωνικό διάλογο, στην δημοκρατία, στην κοινωνικήδικαιοσύνη, στην δωρεάνδημόσιαυγεία και παιδεία, ενώ παράλληλαδίχως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος προώθησεόλεςεκείνες τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής συμμέτοχης δίχως αποκλεισμούς. Το πολιτικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν δεν θα πρέπει να είναι για ποιο λόγο θα καταψηφίσει την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ο λαός το ζει ήδη στην καθημερινότητα του με την αισχροκέρδεια και τον πληθωρισμό να καλπάζουν. Βλέπει την διαφοράστην τσέπη του. Αλλά πως ο λαός με τη θετική ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει συνθήκες ανατροπής των σημερινών συσχετισμών, για να δοθεί ελπίδα και προοπτική στην χώρα μας επαναφέροντας τοΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr