background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: “Η ηχηρή παρουσία του κόσμου μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια”

Η εικόνα με την κατάμεστη από κόσμο κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου στο τοπικό ντέρμπι της προηγούμενης Δευτέρας ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και τον Κεραυνό θύμισε παλιές καλές εποχές και σχολιάστηκε ευρέως από τους μπασκετικούς κύκλους. Η διοίκηση του Κεραυνού με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην πολυπληθή παρουσία του κόσμου τον οποίο ευχαριστεί θερμά τονίζοντας: “Με την ηχηρή παρουσία τους οι περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, επιβεβαίωσαν την αγάπη της πόλης για το άθλημα, δίνοντάς μας κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια”, ενώ συγχαίρει επίσης τους ανθρώπους του Αστέρα Τέμενης για τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ με αφορμή το παιχνίδι που διεξήχθη στις 14/11/2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου μεταξύ της ομάδας μας και του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αστέρα Τέμενης, θα ήθελε να εκφράσει την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίησή του, για την αθρόα προσέλευση του φίλαθλου μπασκετικού κόσμου της πόλης μας, στο Κλειστό του Αιγίου.
Με την ηχηρή παρουσία τους οι περισσότεροι από 500 φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, επιβεβαίωσαν την αγάπη της πόλης για το άθλημα, δίνοντάς μας κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια.
Θέλουμε εκ μέρους των αθλητών, του προπονητή, των συνεργατών του και όλων των ανθρώπων του Συλλόγου να ευχαριστήσουμε, έναν προς έναν εσάς που παρακολουθήσατε με ευγένεια και φίλαθλο πνεύμα το παιχνίδι, τα περισσότερα από 100 παιδιά των ακαδημιών μας με του γονείς τους, που βρέθηκαν στο Κλειστό και όλοι μαζί απολαύσαμε ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Συλλόγου.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αστέρα Τέμενης για την προσπάθειά τους.
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη και την συνεχή πρόοδο του Συλλόγου, ευχαριστώντας για άλλη μία φορά όλους σας για την στήριξή σας”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr