background img
banner
banner

Α.Σ. Στράτων: “Σάρωσε” τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing!

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο “2 Αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με συμμετοχή του Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή των αγώνων. Ο σύλλογος του Αιγίου συμμετείχε με επτά αθλητές/τριες αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει έξι μετάλλια! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι, ότι και οι τέσσερις που έφτασαν στους τελικούς της κατηγορίας τους νίκησαν τους αντιπάλους τους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Ο Χρήστος Μαργαρώνης, κορυφαίος στην κατηγορία του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που ανέβηκε για μία ακόμη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Ανδρέας Αλεξόπουλος, ο Βασίλης Ξηρός και η Μαρίλια Χρονοπούλου.

Ο Δημήτρης Καραπατής και η Θωμαή Λούση νίκησαν τους αντιπάλους τους στο μικρό τελικό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ενώ ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κυριάκος Κυριακόπουλος που έμεινε εκτός μεταλλίων. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καραπατής επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής χαρούμενος και με ιδιαίτερα συναισθήματα, όπως τόνισε. “ Δυστυχώς δεν κατάφερα να φτάσω στο χρυσό μετά από ένα δυνατό αγώνα και αντίπαλο, αλλά επέστρεψα ακόμα πιο δυνατός . Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλό μου Μίχο Αλέξανδρο που μέσα σε 3 μήνες με τις προπονήσεις με βοήθησε να χάσω 18 κιλά και να ξανά έρθω στην κατηγορία μου για να παίξω και πίστεψε σε μένα και στο πάθος μου για το άθλημα. Επίσης ευχαριστώ πολύ και άλλους που βοήθησαν στις προπονήσεις και την προετοιμασία μου, ξέρουν αυτοί. Ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου που μου κάλυψαν πολλά από τα έξοδα μου και με στηρίζουν σε όλο αυτό και με κάνουν ακόμα πιο δυνατό”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν μετά τους αγώνες ο προπονητής του Στράτωνα Αλέξανδρος Μίχος ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή στους αγώνες

Στα Δύο “Αοράκια,” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Τριαντάφυλλου παρακολούθησε τους αγώνες και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μεγάλη συμμετοχή αθλητριών και αθλητών. Πήραν μέρος συνολικά 1.381, μεταξύ των οποίων 189 παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, από τα συνολικά 177 νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στη χώρα μας και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

“Δεκάδες ήταν οι αθλητικοί παράγοντες των σωματείων και οι συνοδοί που είχαν να πουν κι από έναν καλό λόγο για τη μεταρρύθμιση μας και το νοικοκύρεμα στον αθλητισμό και τους ευχαριστώ όλους θερμά
Άλλωστε, η ενίσχυση και η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των σωματείων και των αθλητών του, που αποτελούν τη βάση του αθλητικής πυραμίδας της χώρας μας, είναι το καθημερινό μέλημα της πολιτικής μας.
Αποδεικνύεται συνεχώς, με δεκάδες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις σε κάθε επίπεδο, καταδεικνύεται και από τα οικονομικά στοιχεία ενίσχυσης κάθε τομέα του αθλητισμού, που αυταπόδεικτα είναι πρωτοφανή, καθώς έχουν ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία”, δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr