background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέρασε νικηφόρα και από την Αγυιά η Θύελλα Αιγίου

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ, ΝΙΚΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Κρατήθηκε γερά στην κορυφή η Θύελλα περνώντας με νίκη και από την Αγυιά 2-1 τον Δαβουρλή.
Η ΑΕ Καλαβρύτων σταμάτησε στο 9-1 απέναντι στο Ζαβλάνι που πήγε να παίξει στα Καλάβρυτα με ελλείψεις.
Νέα απώλεια βαθμών για τον Αετό Ρίου που προήγηθηκε 1-0 της ΑΕ Αρόης, βρέθηκε να χάνει 1-2, για να ισοφαρίσει στο 81΄ 2-2 με τον Φουρφουρή.
Ο Ηρακλής Π. 4-2 εκτός έδρας νίκησε την Αργυρά και δείχνει να κρατά γερά στον όμιλο.
Ο Αστέρας Τέμενης πήρε πολύτιμο «διπλό» στο Ρίο 2-1 το Α. Καστρίτσι.
Στις τοπικές συναντήσεις της Αιγιάλειας, ο Φοίνικας / Ζήρια 4-1 την Φλόγα και ισοπαλία 2-2 ανάμεσα στην ΑΕ Αιγίου και τον Αχιλλέα Καμαρών.

Δαβουρλής – Θύελλα Αιγίου 1-2

Σημαντική νίκη πήρε στην Αγυιά η Θύελλα 2-1 τον Δαβουρλή και φυσικά μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου, που μίλησε στo protionline.gr για το παιχνίδι:
«Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα. Περιμέναμε έντονη πίεση από τον Δαβουρλή, όπως και πραγματικά συναντήσαμε. Οι πολλές απουσίες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το α΄ ημίχρονο με καλύτερο σκορ. Αυτή η νίκη μας γεμίζει αισιοδοξία και θα μας προσφέρει πολλά για τη συνέχεια, όπως επίσης και οι νεαροί που έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Ο τερματοφύλακας Μεντζελόπουλος (2008) και ο Σπήλιος Θεοφανόπουλος (2009) τα πήγαν πολύ καλά, χρειάζονται χρόνο και εμπιστοσύνη».

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο με την Θύελλα να ανοίγει το σκορ στο 27΄ με τον Αρβανίτη ύστερα από ατομική προσπάθεια και μεταβίβαση του Β. Θεοφανόπουλου. Ο Δαβουρλής ισοφάρισε στο 44΄ με τον Πολίτη.

Το γκολ της νίκης από την ομάδα του Αιγίου ήρθε στο 65΄ ύστερα από σέντρα – σουτ του Ραμπούσγια και κακή εκτίμηση στην πορεία της μπάλας από τον τερματοφύλακα Φατούρο.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ραμπούσγια, Νικολάου, Μαρδάς, Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς (79΄ Σπ. Θεοφανόπουλος), Κ. Θεοφανόπουλος, Αρβανίτης, Γ. Καραΐνδρος (64΄ Αποστολόπουλος), Δ. Καραΐνδρος (46΄ Λάμκα), Β. Θεοφανόπουλος (79΄ Ραπάι).

ΑΕ Καλαβρύτων – Ζαβλάνι 9-1

Με τελικό αποτέλεσμα από άλλο άθλημα (9-1) η ΑΕ Καλαβρύτων κατέχει μακράν το σκορ της 5ης αγωνιστικής.
Με χατ τρικ από τους Μητρόπουλο, Ασπρούκο, με δυο γκολ του Καλαμαρά και ένα του Κουτρουμάνη, η ομάδα του Κωστή Βλάχου δεν άφησε περιθώρια στο Ζαβλάνι για να βάλει στόχο κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Καλαβρύτων.

Η διαφορά είχε ξεφύγει από το α΄ ημίχρονο, τότε που η ΑΕ Καλαβρύτων είχε προηγηθεί 5-0 απέναντι σε μια ομάδα που δήλωνε αρκετές απουσίες λόγω covid.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι (60΄ Ρετζίνο), Ντολάνι, Παπαδόπουλος (46΄ Κουτρουμάνης), Βλάχος, Σκιαδάς, Καλαμαράς (65΄ Γ. Τσαβαλάς), Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος (70΄ Φλογεράς), Καυγάς (46΄ Γκλαβάς), Ασπρούκος.

Φοίνικας / Ζήρια – Φλόγα Ροδιάς 4-1

Με δυο γκολ από το α΄ 20λεπτο ο Φοίνικας / Ζήρια είχε την καλύτερη ψυχολογία για να διατηρήσει μέχρι το φινάλε την υπεροχή του και να επικρατήσει με 4-1 σε βάρος της Φλόγας Ροδιάς.
Πολλές επιθέσεις από το κέντρο είχαν για τους γηπεδούχους αφετηρία τον Δημήτρη Ψυχογιάννη, που σημείωσε γκολ και ήταν πολύτιμος με το ουσιαστικό παιχνίδι του.
Στο 8΄ ο Αναστόπουλός από την κεφαλιά πάσα του Χαραλαμπόπουλου το 1-0 και ο ίδιος το 2-0 στο 18΄ με διαγώνιο σουτ από την σέντρα του Λούλια.

Η Φλόγα πήγε να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας με τον Π. Λιακόπουλο στο 67΄, ακολούθησαν όμως το 3-1 με το πέναλτι που κέρδισε ο Παπακωνσταντίνου και εκτέλεσε εύστοχα ο Ψυχογιάννης στο 74΄ και το 4-1 από τον Αγγελάκη ύστερα από την μεταβίβαση του Τζελάι.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Έλγκι, Ραυτόπουλος, Μηλιάκης, Λούλια (69΄ Παπακωνσταντίνου), Αναστόπουλος, Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος (65΄ Τζελάι), Κορδοτός (65΄ Αγγελάκης), Γλωσσίδης (80΄ Νικολάου).

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Αλεξόπουλος (29΄ Χρυσανθακόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Αν. Λιακόπουλος, Αγγελόπουλος (58΄ Νικολακόπουλος), Μπαντούνας, Ακης Κατσαούνης, Γ. Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος (66΄ Αναστασόπουλος).

ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 2-2

Χιτσκοκικό φινάλε στο Πλαστήρα με ένταση και νεύρα από τις διαιτητικές αποφάσεις και από την δραματική εξέλιξη του σκορ.
Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Ασημακόπουλου στο 57΄και 2-0 με τον Παπασπυρόπουλο στο 70΄, αφού εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του από την κάθετη του Γκόγκου. Ο Μαραυγάκης μείωσε 1-2 με πέναλτι για την ΑΕ Αιγίου στο 79΄ και ο Σάντρι Αϊντίν πήρε την απόκρουση του Ψαριάδη ύστερα από το σουτ του Κ. Δημόπουλου, ισοφαρίζοντας 2-2 στο 87΄.
Ο Τσέντζος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία αμέσως μετά την αλλαγή του (57΄) και από τον Αχιλλέα ο Ιατρόπουλος στο 83΄.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης, Μαραυγάκης, Κόλα, Μετζελόπουλος, Ψηλός (67΄ Γκραικιώτης), Π. Δημόπουλος, Τσέντζος (57΄ Χρυσανθόπουλος), Κ. Δημόπουλος, Α. Αϊντίν, Μπούζι.

Αχιλλέας: Ψαριάδης, Κανάγιας, Χύσα, Ντακούλιας (87΄ Καραμπούλας), Ιατρόπουλος, Νγκέλα (87΄ Ρόζος), Μπαρμπούνης, Πέτσι, Ασημακόπουλος, Μπλάτα (57΄ Γκόγκος), Παπασπυρόπουλος.

Α. Καστρίτσι – Αστέρας Τέμενης 1-2

Μια πολύτιμη νίκη που την άξιζε, πήρε ο Αστέρας από το Α. Καστρίτσι. Η ομάδα της Τέμενης είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, προηγήθηκε με τον Γιαννόπουλο στο 37΄, o οποίος πήρε την απόκρουση των αμυντικών από το σουτ του Γκιόκα.

Μετά την ισοφάριση από τους γηπεδούχους στο 49΄ 1-1 με τον Ασημακόπουλο, το Καστρίτσι επιδίωξε να παίξει παιχνίδι σκοπιμότητας, συμφερόντων και με σκληρά μαρκαρίσματα. Τη νίκη στον Αστέρα έδωσε ο Γιαννόπουλος με ένα 2ο προσωπικό γκολ στο 81΄, ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Κουτρουμπίνα και την ασίστ του Νικολακόπουλου και προβολή του σκόρερ.

Αστέρας: Ξενόφως, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Τρακαδάς, Όρσι, Μανίκας, Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης (40΄ Οικονομόπουλος), Γκιόκα (60΄ Νικολακόπουλος).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr