background img
banner
banner

Η… ακρόαση έβγαλε «λαβράκι»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ!

Η καταγγελία γυναίκας για κλοπή εργαλείων ιδιοκτησίας της οικογένειάς της, ήταν αρκετή για την Ασφάλεια Αιγίου ώστε να εξιχνιάσει μία ακόμη υπόθεση. Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου, ειδική ημέρα ακρόασης των πολιτών της Αιγιάλειας από το Διοικητή της Ασφάλειας Αιγιαλείας, προσήλθε γυναίκα και ανέφερε πληροφορίες σχετικά με τέλεση κλοπής σε βάρος της οικογένειάς της.

Άμεσα ο διοικητής κ. Ιορδάνης Μαγειράκης με την Προϊσταμένη του Γραφείου Ασφάλειας και Υποδιοικήτρια της υπηρεσίας και την αρμόδια Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας της Ασφάλειας Αιγιαλείας, μετέβησαν και εξέτασαν τις πληροφορίες που έλαβαν.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε κατ οίκον έρευνα και έρευνες σε οχήματα. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χορτοκοπτικά εργαλεία, αλυσοπρίονα και διαφορά αλλά υλικά ως κλοπιμαία. Κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Αξίζουν συγχαρητήρια για τις άμεσες ενέργειες της Ασφάλειας Αιγιαλείας που δείχνει να μην αφήνει καμία πληροφορία ανεκμετάλλευτη και να δρα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε Τρίτη εκάστης εβδομάδας από ώρες 9:00-15:00 ο διοικητής της Ασφάλειας δέχεται τους πολίτες της Αιγιάλειας αλλά και φορείς του δήμου για συζήτηση σχετικά με θέματα ασφάλειας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr