background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Έκανε το πρώτο βήμα παραμονής ο Α.Ο. Αιγιαλέων (3-1)

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ – ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του στην Pre League των Ανδρών μετά τη νίκη του με 3-1 σετ στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου 3-1 επί του Πανερυθραϊκού (22-25, 25-15, 25-21, 25-14 ) στον πρώτο αγώνα της φάσης των πλέι-άουτ και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και πήραν με 25-22 το πρώτο δείχνοντας πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Στο δεύτερο σετ όμως οι παίκτες της αιγιώτικης ομάδας μπήκαν αποφασισμένοι, ανέβηκαν στο μπλοκ και στην υποδοχή και έφτασαν εύκολα στην κατάκτησή του δείχνοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στη συνέχεια.

Όμως, ο μαχητικός Πανερυθραϊκός προηγήθηκε 7-14 στο τρίτο σετ προβληματίζοντας τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο που κάλεσε άμεσα τάιμ άουτ το οποίο έφερε άμεσα αποτελέσματα. Η διαφορά καλύφθηκε γρήγορα με ένα επί μέρους σκορ 8-2 και τελικά η ομάδα του Αιγίου πήρε το σετ με 25-21. Το τέταρτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα (25-14) και οι παίκτες πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τους 150 και πλέον φιλάθλους τους που στήριξαν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα και αν νικήσει η ομάδα του Αιγίου, τότε θα κάνει το 2-0 και θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, εξασφαλίζοντας την παραμονή της. Αν επικρατήσει η ομάδα της Αθήνας όλα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει στο Αίγιο το ερχόμενο Σάββατο.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: “Δεν θα είναι εύκολο το δεύτερο ματς”

Μιλώντας στο protionline.gr μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης τόνισε ότι ήταν δίκαιη η νίκη της ομάδας του. “Δεν τελείωσε όμως τίποτα ακόμη και ήδη το μυαλό μας είναι από τώρα στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στη Νέα Ερυθραία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, μπορούμε όμως να κερδίσουμε και να τελειώνουμε με την παραμονή χωρίς να χρειαστεί να παίξουμε πάλι το Σάββατο. Ο Πανερυθραϊκός είναι επικίνδυνος αντίπαλος, ιδιαίτερα στην έδρα του με παίκτες ιδιαίτερα μαχητικούς και δεν παρατάνε ποτέ το παιχνίδι” συμπλήρωσε ο βοηθός προπονητή του Α.Ο. Αιγιαλέων.

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Κανάς, Μαυραγάνης, Μούρτζης, Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Αλιάι, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Φερτάκης, Σύρος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ (Ηλιόπουλος): Μαμαλής, Κακριδής, Αλεξίου, Ρεστέμης, Παύλου, Τασάκος, Ταραμίγκος, Καλλιμάνης, Δορδοκίδης, Φώλιας.

Έκανε το 1-0 και ο Άρης

Η ομάδα του Άρη κέρδισε με 3-0 σετ τον Περσέα στη Μίκρα, στο πλαίσιο της πρώτης αναμεταξύ τους αναμέτρησης για τα play-out. Στο πρώτο σετ ο γηπεδούχος είχε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασε τη διαφορά στο +5 (16-11). Ο Περσέας προς το τέλος του σετ κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκησή του, ισοφαρίζοντας σε 18-18, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν πλήρως προσηλωμένοι και κατάφεραν να κατακτήσουν το σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ, ο Περσέας προηγήθηκε με 3-9, ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε σε 14-14 και στη συνέχεια οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο. Στο πιο κρίσιμο ο σημείο ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει δυο συνεχόμενους πόντους και να κατακτήσει το σετ με 26-24. Και στο τρίτο σετ ο Περσέας προηγήθηκε με 0-3, αλλά ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε γρήγορα σε 3-3. Το σετ κυλούσε με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με τους «κιτρινόμαυρους» να το κατακτούν με 25-23 και να κάνουν το 1-0 στη σειρά των play-out.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων είναι την Τετάρτη (05/04, 20:00) στην έδρα του Περσέα, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα λάβει χώρα το Σάββατο (08/04, 20:30) στη Μίκρα.

Ξεκίνησαν και τα πλέι οφ – πρώτη νίκη ο Κέρκης

Παράλληλα με τα πλέι αουτ παραμονής, το Σάββατο ξεκίνησαν και τα πλει οφ ανόδου. Ο Κέρκης, αν και τα χρειάστηκε στο τρίτο σετ (31-29) νίκησε 3-0 στη Σάμο τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και έκανε το 1-0 στη σειρά. Οι νησιώτες πήραν εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-18 και 25-17. Το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης ανάμεσα στην Καλαμάτα ΄80 και τον Πανερυθραϊκό έγινε το βράδυ της Κυριακής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr