background img
banner
banner

Έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή του ο Φοίνικας / Ζήρια

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Την καταστροφική του πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 4 ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια προσπαθεί να διορθώσει τώρα ο Φοίνικας / Ζήρια.
Αναπάντεχα και εκτός λογικής βρέθηκε στα παιχνίδια μπαράζ διεκδικώντας την παραμονή του στην Β΄ κατηγορία.

Μπήκε στην αφετηρία με την ειδική βαθμολογία των 4 βαθμών, που τους μετέτρεψε σε 7 ύστερα από τη νίκη του με ανατροπή 2-1 την Φλόγα Ροδιάς στο γήπεδο Πλαστήρα. Με προπονητή τώρα τον Ανδρέα Μπέσκο και πολυτιμότερο παίκτη την πρεμιέρας τον Αντώνη Λούλια που πέτυχε τα δυο γκολ της ανατροπής απέναντι στην Φλόγα.

Με 4 βαθμούς επίσης μπήκε στα μπαράζ το Ζαβλάνι, με την διαφορά ότι δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Αργυρά, αφού στο γήπεδο Ρίου δεν είχε ανανεωθεί η άδεια τέλεσης αγώνα.

Περιμένουν το εξ’ αναβολής παιχνίδι Ζαβλάνι – Αργυρά

Οι θέσεις play off στον 2ο όμιλο περιμένουν το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στο Ζαβλάνι και την Αργυρά, για να γνωρίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων που θα προκύψει στην προσπάθεια παραμονής.

Για τις δυο ομάδες της Αιγιάλειας (Φοίνικα / Ζήρια και Φλόγα Ροδιάς) προτιμότερο είναι να μην κερδίσει το Ζαβάνι και πιάσει έτσι στους 7 βαθμούς τον Φοίνικα / Ζήρια, αλλά καλό θα είναι και για την Φλόγα Ροδιάς, που στοχεύει στην 2η θέση.

Η 2η θέση θα αποτελέσει πλεονέκτημα στον κατοχό της, στην περίπτωση που ο Παναιγιάλειος ανέλθει στην Γ΄ Εθνική. Τότε ο 2ος της βαθμολογίας των play outαπό τον 2ο όμιλο Αιγίου, θα παίξει με τον αντίστοιχο του 1ου ομίλου της Πάτρας, με τον νικητή να κερδίζει την τελευταία θέση παραμονής στην κατηγορία.

Δυο νίκες θέλει ο Φοίνικας / Ζήρια για σιγουριά

Αντίθετα με την Φλόγα που θα χρειαστεί οπωσδήποτε δυο νίκες και να μην κερδίσει το Ζαβλάνι τον Φοίνικα / Ζήρια την τελευταία αγωνιστική, ο Φοίνικας / Ζήρια στην περίπτωση που το Ζαβλάνι επικρατήσει σε βάρος της Αργυράς την ερχόμενη Τετάρτη, θα πρέπει να κερδίσει με τη σειρά του την Αργυρά στην 2η αγωνιστική και το Ζαβλάνι στην 3η αγωνιστική, αν νωρίτερα το Ζαβλάνι έχει καταφέρει να πάρει νίκη και από την Φλόγα Ροδιάς.

Κάθε αγωνιστική θα ξεδιαλύνει περισσότερο το τοπίο της παραμονής, αφού από τα έξι συνολικά παιχνίδια έχει πραγματοποιηθεί μόνο το ένα (Φοίνικας / Ζήρια – Φλόγα Ροδιάς 2-1)

1η Αγωνιστική play out
Φλόγα –Φοιν/Ζήρια 1-2 3΄ Π. Κατσαούνης – 53΄ 78΄ Λούλια
Αργυρά-Ζαβλάνι αναβολή

2η Αγωνιστική 27/05 -17:00
Γηπ. Αβύθου: Φλόγα – Ζαβλάνι
Γηπ. Αγυιάς: Φοιν/Ζήρια – Αργυρά

3η Αγωνιστική 31/05 -17:00
Γηπ. Πλαστήρα: Φλόγα – Αργυρά
Γηπ. Αβύθου: Φοιν./Ζήρια – Ζαβλάνι


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr