background img
banner
banner

Ισοπαλίες με διαφορετική ανάγνωση

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ 2-2 ΜΕ ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ

Όλο και πλησιάζει την παραμονή του στην Β΄ κατηγορία ο Φοίνικας / Ζήρια, ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με την Αργυρά.

Η ομάδα του Ανδρέα Μπέσκου είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από την Αργυρά, που ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο 10΄ με τον Καψή.

Σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας Παρίσης που κράτησε την διαφορά στο ένα γκολ για να έρθει ο Λούλια να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά 1-1 στο 62΄, αξιοποιώντας στο απόλυτο την σέντρα του Τέρπου.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Εργκι, Ραυτόπουλος, Μηλιάκης (46΄ Τζελάι), Αγγελάκης, Χριστόπουλος, Ψυχογιάννης, Γλωσσίδης (85΄ Αναστόπουλος), Λούλια, Τέρπος.

Η Φλόγα με 2-0 πλησίασε τη νίκη, ισοφάρισε 2-2 το Ζαβλάνι

Η Φλόγα είχε πάρει το πάνω χέρι προηγούμενη με τον Παπακωνσταντίνου στο 53΄ και με πέναλτι που κέρδισε ο Άκης Κατσαούνης, ευστόχησε για το 2-0 ο Μπαντούνας στο 73΄.

Το Ζαβλάνι έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπαρλή στο 72΄ (έκανε το πέναλτι στον Κατσαούνη), παρ’ όλα αυτά κατάφερε να μειώσει με τον Μούκα στο 78΄ και να ισοφαρίσει με τον Κούντα στο 83΄.

Φλόγα Ροδιάς: Λαουρδέκης, Κατσαούνης, Α. Λιακόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Αλεξόπουλος, Σπανός, Παπακωνσταντίνου, Ψηλός, Π. Κατσαούνης, Μπαντούνας, Θεοδωρόπουλος.

Πιο κοντά στην παραμονή ο Φοίνικας / Ζήρια

Ο Φοίνικας / Ζήρια έχει αποκτήσει το μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή του στην Β΄ κατηγορία, ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με την Αργυρά.
Προηγείται στην ειδική βαθμολογία με 8 βαθμούς έναντι 5 του Ζαβλανίου με το οποίο θα συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Το Ζαβλάνι για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει κι αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του, αφού για καλύψει και την διαφορά των τερμάτων από τον Φοίνικα / Ζήρια θα πρέπει να επικρατήσει με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά.

Με ποιο τρόπο μπορεί η Φλόγα την κατάκτηση της 2ης θέσης

Αυτοκτόνησε η ομάδα της Ροδιάς αφού το υπέρ της 2-0 απέναντι στο Ζαβλάνι διαμορφώθηκε στο τελικό 2-2. Τελευταίο παιχνίδι της Ροδιάς είναι με την Αργυρά, την οποία ούτως ή άλλως έπρεπε να κερδίσει για να ελπίζει. Με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί τώρα η σειρά στην βαθμολογία, η Φλόγα μπορεί να κατακτήσει την 2η θέση με νίκη κατά της Αργυράς και παράλληλα νίκη για τον Φοίνικα / Ζήρια με το Ζαβλάνι. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ισοβαθμία ανάμεσα σε Φλόγα και Ζαβλάνι, όμως η διαφορά τερμάτων θα ευνοεί την Φλόγα Ροδιάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr