background img
banner
banner

Με το βλέμμα σε Βάρδα, Φιλιατρά, Ληξούρι

ΡΕΠΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Χωρίς αγώνα στην 2η αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα ο Παναιγιάλειος, ο οποίος όμως ύστερα από το διήμερο ρεπό θα έχει το δικό του προσωπικό αγώνα της προετοιμασίας για την 3η αγωνιστική που υποδέχεται την Εράνη.
Αντίθετα θα μαίνονται οι μάχες σε τρία γήπεδα, αφού οι χαμένοι βαθμοί δεν επιστρέφονται και οι προνομιούχες θέσεις για την άνοδο μοιράζονται στα τρία από τα επτά σωματεία.

Μπαίνει και ο Παλληξουριακός στο παιχνίδι της ανόδου για την Γ΄ Εθνική

Ο εκπρόσωπος πρωταθλητής Κεφαλονιάς / Ιθάκης Παλληξουριακός, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ύστερα από το ρεπό που είχε στην πρεμιέρα.
Θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Λακωνίας Αμυκλιακό, ο οποίος έκανε την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική επικρατώντας 1-0 της Εράνης.

Στοχεύει στη νίκη και στους πρώτους βαθμούς η Εράνη

Στα Φιλιατρά η Εράνη με μηδενικό στον λογαριασμό της βαθμολογίας, θα έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι της Ζακύνθου έκαναν σπουδαίο παιχνίδι στην έδρα τους την πρεμιέρα υποχρεώνοντας στο ισόπαλο 2-2 τον ΠΑΟ Βάρδας και με την ψυχολογία στα ύψη θα διεκδικήσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ταξιδεύοντας για το θαύμα της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Τα καλά για τον ΑΟ Λεβάντε ξεκίνησαν από το τοπικό πρωτάθλημα, όταν έθεσαν εκτός τίτλου στο «νήμα» την γνωστή μας από την Γ΄ Εθνική Θύελλα Αμπελοκήπων.

Ακτινογραφία των αντιπάλων από τον Θ. Ανδριόπουλο

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος ενημερώνεται διαρκώς για τα σωματεία που θα τεθούν αντίπαλα στην πορεία των μελανόλευκων για την Γ΄ Εθνική. Πολύ θα ήθελε να βρεθεί σήμερα στα Φιλιατρά για το παιχνίδι ανάμεσα στην Εράνη και τον ΑΟ Λεβάντε, που θα είναι οι δυο επόμενοι αντίπαλοι του Παναιγιάλειου.
Προέχει όμως η προετοιμασία της ομάδας και η πιστή εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος που έχει τεθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Ρεπό και εκλογές προσφέρουν ευκαιρίες προετοιμασίας, αποθεραπείας και ξεκούρασης

Το συνεχόμενο τρέξιμο και στρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιγιάλειου από Τετάρτη σε Κυριακή, διακόπηκε με το ρεπό και επιμηκύνθηκε χρονικά με τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Οι μελανόλευκοι μπορούν να πάρουν κάποιες ανάσες και ο Θόδωρος Ανδριόπουλος να δουλέψει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την προετοιμασία.
Παράλληλα πιστεύεται ότι τόσο ο Τάκης Παπαδόπουλος που δεν ξεκίνησε στο Λεωνίδιο, όσο και ο Μιχάλης Σπανός που έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά και ο Χούσα, θα είναι σε θέση να τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

2η αγωνιστική Τετάρτη 17/5

17:00 ΠΑΟ Βάρδας- Λεωνίδιο: Βαρτσάκης (Λακωνίας)
15:30 Εράνη – ΑΟ Λεβάντε: Κεφίλης (Κορίνθου)
14:00 Παλληξουριακός – Αμυκλιακός: Καζανάς (Αιτ/νίας)
Παναιγιάλειος: ρεπό

Βαθμολογία σε 1 αγώνα
Ομάδες γκολ β. αγ.
Παναιγιάλειος 1-0 3 1
Αμυκλιακός 1-0 3 1
Λεβάντε 2-2 1 1
ΠΑΟ Βάρδας 2-2 1 1
Λεωνίδιο 0-1 0 1
Εράνη 0-1 0 1
Παλληξουριακός —- — —


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr