background img
banner
banner

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί για τον Παναιγιάλειο

IΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ 0-0 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν παρουσιάστηκε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια ο Παναιγιάλειος. Ήταν υποτονικός, του έλειψε η φρεσκάδα και οι ταχύτητες που μας συνήθιζε. Είχε όμως τις ευκαιρίες και τα γκολ που του ακυρώθηκαν να πάρει τη νίκη, έμεινε τελικά το 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο με τον Παλληξουριακό να πανηγυρίζει για τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Δυο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά για τους μελανόλευκους 

Οι επισκέψεις που άφηναν προοπτικές για κάτι καλό στον γηπεδούχο Παναιγιάλειο, ξεκίνησαν με την σέντρα του Αρβανίτη και την κεφαλιά του Ανδρέα Σπανού που απέκρουσε ο Σκάρπος.

Η μεγάλη ευκαιρία όμως για γκολ ήταν στο 12΄. Ο Α. Σπανός έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά και βρήκε τον Γκάτση στην μικρή περιοχή εντελώς μόνο, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακυρώνεται γκολ του Γκάτση στο 37΄ 

Ο Αρβανίτης έβγαλε μαγική κάθετη στον Γκάτση που πλάσαρε τον τερματοφύλακα Σκάρπο, το γκολ όμως ακυρώθηκε σύμφωνα με την υπόδειξη του β΄ βοηθού Ροκοπάνου.

Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Α. Σπανός κινήθηκε από δεξιά πασάροντας στο σημείο του πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα ο Γκάτσης και πριν φτάσει στον Σκούτα απέκρουσε σε κόρνερ ο Λούλουδας.

Χωρίς γκολ και στο β΄ ημίχρονο 

Μια από τα ίδια στην επανάληψη με τον Παναιγιάλειο να ανεβάζει λίγο τον ρυθμό του, να χάνει ευκαιρίες πρώτα με τον Σκούτα στο 54΄ όταν από την σέντρα του Αρβανίτη αποκρούστηκε από τον Σκάρπο.

Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Γκάτση στο 61΄, όταν πήρε μπάλα από τον Α. Σπανό και πλάσαρε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ η κερκίδα φώναξε γκολ.

Στο 72΄ το μακρινό δυνατό σουτ του Μιχάλη Σπανού κατέληξε άουτ.

Στο 74΄ ακυρώνεται ένα ακόμα γκολ του Παναιγιάλειου. Προηγήθηκε κεφαλιά του Λιάτου, νέα κεφαλιά από τον Γκάτση που ήθελε να σιγουρέψει το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε κι αυτό ως οφσάιτ, μάλλον σωστά.

Άκυρο και το γκολ στο 92΄ 

Στις καθυστερήσεις ο Σκούτας έβγαλε σέντρα πέρασε μπροστά από τον Γκάτση και τον Μαλλιώρη, κατέληξε στον Σπανό που σκόραρε, όμως χρεώθηκε φάουλ στον Γκάτση αν και η μπάλα θα κατέληγε στον Α. Σπανό που πέτυχε γκολ, χωρίς να μπορεί να την σταματήσει ο κεντρικός αμυντικός του Παλληξουριακού.

Αποβολή Τάκη Παπαδόπουλου 

Οι σκόπιμες καθυστερήσεις και τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά, εκνεύρισαν τους μελανόλευκους. Όταν στο 93 η αλλαγή (καθυστέρησης) του Αντωνόπουλου με τον Παπαδόπουλο για τον Παλληξουριακό καθυστερούσε υπέρ το δέον, ο Παπαδόπουλος του υπέδειξε να βιαστεί, αφού στην αρχή κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση και στη συνέχεια έκανε περίπατο με …στάσεις. Μπήκε στη μέση ο Μπράτι, τον έσπρωξε ο Τάκης Παπαδόπουλος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Καζανά.

 Παναιγιάλειος (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (63′ Μιχ. Σπανός), Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος, Χούσα, Α. Σπανός, Λιάτος, Σκούτας, Γκάτσης, Αρβανίτης (63΄Κόρμπος). 

Παλληξουριακός (Ηλ. Ζερβός): Σκάρπος, Πολυδωράτος, Μαλλιώρης, Λούλουδας, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Αντωνόπουλος (93΄Παπαδόπουλος), Μπράτι, Ακριστινέι (78′ Συριάτος), Λεπενιώτης, Κουλούρης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr