background img
banner
banner

1η στα κορίτσια και 3η στα αγόρια η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου!

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ14 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 14 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Σε πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ14 (δρομικό)που έγινε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 14 συνολικά ομάδες με τους αθλητές/τριες να αγωνίζονται στα 60μ. ταχύτητας, στα 800μ και στο μήκος.

Το σωματείο του Αιγίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση με όλα τα παιδιά να ξεπερνούν τον εαυτό τους με ατομικά ρεκόρ.

Κατέκτησε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία στα κορίτσια (330 β. η Νικολίτσα Σαμίκου) και την 3η στα αγόρια (270β. ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος).

Να σημειώσουμε ότι η Σαμίκου έκανε 5.20 στο μήκος που αποτελεί μία από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών σε αυτή την κατηγορία με τους διοργανωτές να της δίνουν συγχαρητήρια.
Για τη Φιλαθλητική αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές/τριες:

Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, Γεώργιος Κολλάτος, Στέφανος Κολλάτος, Μιχαήλ Παρασκευάς, Παναγιώτης Ραπανάκης, Νεφέλη Κιτσάτη, Χριστιάνα Μερτή, Μαρία Μόσχου, Αλεξάνδρα Ουρούτσι, Αληθινή Ροζη, Νικολίτσα Σαμίκου, Μαρία Τσιαγά, Χρύσα Φλωράκη, Γεωργία Φλουτσάκου και Έμνα Ραγια.

Προπονητές του αιγιώτικου συλλόγου είναι οι Θόδωρος Δροσόπουλος, Ανδρέας Τσιαγάς, Αναστασία Βλάχου και Κυριάκος Κουλογιάννης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr