background img
banner
banner

Όλη –πια- η Αχαΐα είναι ΜΠΛΕ!

-ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Σ. ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-

Ήμουν παλιότερα νομαρχιακός σύμβουλος και επί 10… χρόνια (τρεις αιρετές θητείες) μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Πάντα στην …Πάτρα είχαμε «όνειρο» να νικήσουμε παντού σ’ όλο το νομό Αχαΐας, γιατί το Αίγιο και η Αιγιάλεια, απ’ όπου …προερχόμουν, αρκετές φορές είχε καλές επιδόσεις, απεδείχθη και απεκλήθη «κάστρο» της Νέας Δημοκρατίας στο νομό διαχρονικά, ακόμη κι όταν χάναμε.

Ομολογώ, ότι –αν και ασχολούμαι αρκετά με τις προβλέψεις- είχα επιφυλάξεις για την πρωτιά στην Αχαία. Όμως ακόμη και στον Δήμο Πατρέων κερδίσαμε! Ευχάριστη η εικόνα του μπλε νομού στον χάρτη, αυτή τη φορά δεν «χαλάσαμε» την πανελλαδική εικόνα! Όλη η Ελλάδα είναι μπλε!!!

Και η απλή αναλογική γύρισε …μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Ο κόσμος δεν ήθελε πισωγύρισμα στις περιπέτειες και τοξικό κλίμα. Αλλά ασφάλεια, σταθερότητα και πρόοδο –αμάν πια με την καραμέλα της «προοδευτικής παράταξης- πραγματική, όχι ταμπέλες, και με προκλητική υποτίμηση της Ν.Δ. Και ακόμη κάποιοι, εν έτει 2023, αποκαλούν τον εαυτό τους «δημοκρατική παράταξη» με ασέβεια προς τους άλλους και τους θεσμούς τους δημοκρατικούς γενικότερα!

Το μέγεθος της ήττας δεν τους συνέτισε, και μερικοί εξ αυτών … «υβρίζουν» τον λαό για την ψήφο του!!! Δεν κατάλαβαν τίποτα από το 40%-20%; Νταμπλ σκορ λέγεται αυτό στο μπάσκετ… Χωρίς ίχνος αλαζονείας τα γράφω αυτά…

Ούτε τα διδάγματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού δεν έμαθαν; Ότι μετά την «Ύβρι» έρχεται ΠΑΝΤΑ η «Νέμεσις»!

Υ.Γ. Η μεγάλη αυτή νίκη, που θα επισφραγισθεί, με αγώνα και πάλι, στις 25 Ιουνίου, είναι αποτέλεσμα σωστής πολιτικής, ορθής στρατηγικής της Ν.Δ. και εύστοχων τακτικών κινήσεων του Προέδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr