background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα Καλάβρυτα «σκότωσαν» τον Αχιλλέα 2-1 στο 95΄

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/05 ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT

Με 4άρα και χατ τρικ από τον Δημήτρη Καραΐνδρο γιόρτασε η Θύελλα Αιγίου τον τίτλο του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, δίνοντας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Αβύθου. Παρά το χωρίς γκολ α΄ ημίχρονο η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου είχε τις επιθετικές λύσεις στην επανάληψη όπου και σημείωσε τα 4 γκολ της νίκης.
Η ΑΕ Αρόης επικράτησε του Αστέρα 3-1, μια ήττα χωρίς επιπτώσεις για την ομάδα της Τέμενης, αφού της «κάθησαν» τα άλλα αποτελέσματα.

Έχασε πέναλτι στο 3΄ και τον βαθμό στο 95΄ ο Αχιλλέας από την ΑΕΚ

Ο Αχιλλέας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 3΄ με το πέναλτι του Κανάγια, αλλά ο τερματοφύλακας των Καλαβρύτων Παπαδημητρόπουλος το απέκρουσε.
Ο Ασπρούκος στο 35΄ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ, ισοφάρισε ο Γκόγκο στο 75΄ με το 1-1 να δίνει ένα πολύτιμο βαθμό στον Αχιλλέα και αυξημένες ελπίδες να αποφύγει το μπαράζ παραμονής. Ηρθε όμως ο Σαλάι στο 95΄ να δώσει τη νίκη 2-1 στα Καλάβρυτα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ..

Βόλεψε τον Αετό Ρίου η ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Ηρακλή και Δαβουρλή

Το ντέρμπι στο γήπεδο της Αγυιάς δεν έβγαλε νικητή. Ο Δαβουρλής προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με τον Ανδρεοσόπουλο, ισοφάρισε ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής στο 70΄ με τον Ανδρέου.
Έτσι ο Αετός Ρίου που νίκησε 2-1 την Αργυρά, προσπέρασε στην 4η θέση, ενώ ο Ηρακλής Πατρών κινδυνεύει τώρα να μείνει εκτός playoff.

Η ΑΕ Αιγίου 3-0 την Φλόγα στην Ροδιά

Δεν υπάρχει κανένα άσχημο σενάριο πλέον για την ΑΕ Αιγίου, μετά τη νίκη που πέτυχε σε βάρος της Φλόγας στη Ροδιά. Δυο γκολ ο Μπάσα και το άλλο ο Α. Αϊντίν.
Πλέον στο φινάλε του πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη παίζει μόνο ένα σενάριο για να αλλάξουν τα πράγματα στη ζώνη κινδύνου. Αυτό είναι να κερδίσει ο Αχιλλέας στην Τέμενη τον Αστέρα και χάσει ο Φοίνικας / Ζήρια στην έδρα του από τον Αετό Ρίου.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αχιλλέα, το πλεονέκτημα ανήκει στον Φοίνικα / Ζήρια


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr