background img
banner
banner

«Αναλάβατε την πανοπλίαν του Θεού»

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ… ΣΗΜΑ-ΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Με αφορμή δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την Ορθοδοξία, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος ξαναπήρε τα πνευματικά του όπλα, ρίχνοντας… ντουφεκιές στον αέρα! Μάλιστα, την ρωτά δημοσίως εάν είναι πολέμια της πίστεως και εάν είναι όργανο του διαβόλου…

«Η Ορθοδοξία είναι ένα εφεύρημα ανθρώπων, χωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό. Το διαδίκτυο είναι η πιο σοσιαλιστική εφεύρεση μετά τη θρησκεία του Χριστού, φέρεται να δήλωσε η πρώην υπουργός, με τον Μητροπολίτη να προσυπογράφει το άρθρο του Ελευθέριου Ανδρώνη, συγχαίροντάς τον για τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιεί για να τονίσει την απαράδεκτη ασέβεια ηγετικών πολιτικών προσώπων, όπως λέει. Ταυτόχρονα, αναφέρει πως θαυμάζει τον ηρωισμό του ωστόσο συγχρόνως λυπάται για τη σιωπή των εκκλησιαστικών ταγών”.

Και σημειώνει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας: ΄΄Υβρίζεται ο Χριστός μας! Κυρία Μπακογιάννη, Μήπως σε έχει κυριεύσει ο Διάβολος; Μήπως είσαι όργανον του Διαβόλου; Γιατί προδί-δεις την Αγίαν Ορθοδοξίαν μας; «Τις υμάς εβάσκανεν, ω, ανόητοι Γαλάται;». Κυρία Μπακογιάννη, Τε-λικά τί είσθε; • Πολέμιος της Πίστεώς μας; Εχθρός της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος; Τυφλή «…τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματα ει;», Δηλ. «Είσαι τυφλή και στα αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια;», όπως έλεγε ο Οιδίποδας στον μάντη Τειρεσία, που προέβλεπε γι’ αυτόν άσχημο μέλλον; Κι ένα τελευταίο ερώτημα: Στην Οικογένεια Μητσοτάκη συνυπάρχουν δύο αντίθετοι κόσμοι; Συγκατοικούν και η ΑΠΙΣΤΙΑ και Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ; Διότι, πως γίνεται η Αδελφή Ντόρα, το γένος Μη-τσοτάκη, να λέγει, ότι: «Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ», ενώ την ίδια ώρα ο Αδελφός Κυριάκος Μητσοτάκης διακηρύσσει, ότι: «Η Ορθοδοξία και η πίστη μας είναι πολύ μεγαλύτερη και ήταν πάντα δύναμη ενότητας και όχι διχασμού του Ελληνικού Λαού!», όπως επί λέξει είπε προ ημερών ευρισκόμενος στη Δράμα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr