background img
banner
banner

Μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής, μήνυμα προοπτικής για τη χώρα

ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Το διακύβευμα της Νέας Δημοκρατίας, τρεις ημέρες πριν τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές, γνωστοποίησε από το Αίγιο το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιουνίου, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Αφού προέτρεψε τα στελέχη του κόμματος να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους του κόμματος, τους συνέστησε να πείσουν και όσους δεν στήριξαν τη ΝΔ στις πρώτες εκλογές να το πράξουν τώρα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως μόνο με αυτοδύναμη ΝΔ η χώρα θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία.

Ο κ. Χαρδαλιάς αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αιγιάλεια, καθώς όπως και στην πρώτη επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ, έτσι και στο παραλιακό κατάστημα «Κύβος» χαιρετήθηκε με πλήθος κόσμου, μίλησε και φωτογραφήθηκε με φίλους και στελέχη του κόμματος. Η επίσκεψή του έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αχαΐα ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου. Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε με τα προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας και της ΔΕΕΠ Αχαΐας, τους υποψήφιους βουλευτές, καθώς και με στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης, της ΟΝΝΕΔ και τους εθελοντές. Παρούσα ήταν και η Αλεξάνδρα Σδούκου, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα, καθώς επίσης υποψήφιοι βουλευτές, ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και μέλη της ΔΕΕΠ Αχαΐας.

Οι ευχαριστίες και η σιγουριά Β. Σταθακάρου

Θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Χαρδαλιά, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, λέγοντας: ΄΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επικεφαλής της εκστρατείας νίκης, που παρά το δύσκολο πρόγραμμά του, το οδοιπορικό του από το Πάος μέχρι τα Βραχναίκα και τη Χαλανδρίτσα, θέλησε να περάσει και από το Αίγιο΄΄. Επίσης, τόνισε: ΄΄Συγχαρητήρια για την πρώτη νίκη της 21ης Μαΐου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Χαρδαλιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που ακούραστα οργώνει την Ελλάδα να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της νίκης που πρέπει να έχουμε στις 25 του μήνα. Για να έχουμε έτσι από Δευτέρα μία ισχυρή κυβέρνηση, μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία και μία ισχυρή Ελλάδα. Για να συμβούν αυτά όμως πρέπει η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη. Ένα ευχαριστώ στους υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι έδωσαν τη μάχη, από σπίτι σε σπίτι για να έχουμε μαζί με την άξια νομαρχιακή μας επιτροπή και τον πρόεδρό της Αντώνη Κουνάβη όπου μαζί με τη δική μας ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΑ Αιγιαλείας δημιουργώντας κλιμάκια οργώσαμε όλο τον νομό. Έτσι ώστε να έχουμε μεθαύριο όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται. Θα το θυμόμαστε πάντα, όσα χρόνια και να περάσουν ότι η Αχαΐα επί των ημερών μας βάφτηκε μπλε και με πρόεδρο και αυριανό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πάλι βάφεται μπλε. Και την Κυριακή το βράδυ θα είναι όλη η Ελλάδα μπλε΄΄. ΄΄Την Κυριακή θα κάνουμε όλοι το καθήκον μας, πρέπει να είμαστε εκεί να δώσουμε τη  μάχη μέχρι που να κλείσουν οι κάλπες. Τέλος σας ευχαριστώ για τον μεγάλο και ωραίο αγώνα που έχουμε δώσει και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή το βράδυ΄΄.

Η προεκλογική εκστρατεία

Σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όλα όσα πέτυχαν τα στελέχη της ΝΔ στην Αχαΐα για όλα όσα πέτυχαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Όπως είπε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη και σε εκείνους που χρόνια τώρα κρατούν όρθια την παράταξη και στις δύσκολες περιοχές. Μιλώντας για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, ο κ. Χαρδαλιάς, είπε: ΄΄Γίνεται μία ομαδική δουλειά η οποία βασίζεται στις  διαδικασίες και τον τρόπο εκλογικού αγώνα που μας μεταλαμπαδεύσατε οι παλιοί και έμπειροι. Οι αλλεπάλληλες δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η χώρα, και με τα μνημόνια και με την πανδημία, αλλά και με τα σόσιαλ μίντια, δημιούργησαν μία διαφορετική προσέγγιση του εκλογικού αγώνα. Όμως αυτό που ήταν σημαντικό ήταν να επιστρέψουμε στις κοινωνίες. Να συναντήσουμε τους ανθρώπους που 48 χρόνια κρατούν όρθιες αρχές και αξίες, κρατώντας όρθια την παράταξη. Περιοδεύσαμε σε κάθε γωνιά της πατρίδας είδαμε και συναντήσαμε τέτοιους ανθρώπους΄΄.

Η εμπιστοσύνη της 21ης Μαΐου και το κάλεσμα στα στελέχη

Στη συνέχεια χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ως μία μεγάλη δημοσκόπηση, μέσα από την οποία βγήκαν οι βουλευτές και ταυτόχρονα φάνηκε η ξεκάθαρη βούληση του ελληνικού λαού που ζήτησε αυτοδύναμη κυβέρνηση και ξεκαθάρισε ότι εμπιστεύεται τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ακολούθως, επισήμανε πως ΄΄δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από τη δύναμη της στιγμής΄΄, θέλοντας τα στελέχη σε πλήρη εγρήγορση, καθώς, όπως είπε ΄΄υπάρχει μία εύλογη ευφορία διότι φέραμε ένα τεράστιο αποτέλεσμα, η οποία όμως δεν πρέπει να γίνει εφησυχασμός. Μένουν τρία εικοσιτετράωρα κι αν ο καθένας από εμάς δεν ενώσουμε δυνάμεις για να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα, αφήνουμε περιθώρια σε εκπλήξεις και μεγάλα ρίσκα. Πρέπει να πείσουμε αυτούς μας ψήφισαν στις πρώτες εκλογές να το ξαναπράξουν. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος. Από εκεί και πέρα πρέπει να πείσουμε και αυτούς που δεν μας στήριξαν την 21η Μαΐου να το κάνουν τώρα. Αυτή πρέπει να είναι η «δουλειά μας» για τα δύο επόμενα εικοσιτετράωρα. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής δεν αφορά καμία κομματική παντοδυναμία. Αλλά αφορά στην πατρίδα. Στις αρχές, τις αξίες μας και σε όλα πρέπει να γίνουν να μπορέσει η χώρα να πάει μπροστά, να είναι ασφαλής και ισχυρή΄΄.

Να ενώσουν δυνάμεις…

΄΄Και το μήνυμα της κάλπης είναι αυτό που δίνει τη δυνατότητα στον πρωθυπουργό να εφαρμόσει συγκεκριμένες πολιτικές σε χρονοδιαγράμματα για συγκεκριμένα αποτελέσματα. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πως τα τηρεί αυτά. Αυτό αποδείχθηκε σε όλες τις κρίσεις. Υπήρχε ένας ηγέτης που έπαιρνε τις αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή με μόνο γνώμονα την πατρίδα και τον άθρωπο΄΄, πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς, καταλήγοντας: ΄΄Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και πρέπει να προχωρήσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένη. Η χώρα δεν πρέπει απλά να μείνει ισχυρή στα εθνικά μας θέματα αλλά να συνεχίσει την αναπτυξιακή, επενδυτική οικονομική της πορεία, να συνεχίσει να παράγει πλούτο. Ας χτίσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα του αύριο, αυτή που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, τη χώρα που ονειρεύεται και για την οποία παλεύει καθημερινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ,ΚΑΘΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΟΠΚΕ; ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ 23/06/2023 10:23

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr