background img
banner
banner

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ: Ασθενής επετέθη σε τραυματιοφορέα και του… έσπασε δύο δάκτυλα

Το γεγονός που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), με τον ασθενή που επετέθη αρχικά σε γιατρό και εν συνεχεία σε τραυματιοφορέα, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο δάχτυλα στον τελευταίο, δεν είναι μόνο καταδικαστέο, αλλά δημιουργεί προβληματισμό τόσο για την ασφάλεια των εργαζομένων όσο και για την κοινωνία εν γένει, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται ακραίες συμπεριφορές.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΓΝΑΑ, αναφέρει για το συμβάν: «Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο».

Απειλούσε κρατώντας ένα μπουκάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, το βράδυ της Τρίτης διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, άνδρας Ρομά, τον οποίο με την άφιξη, τον μετέφερε στο εσωτερικό ο τραυματιοφορέας. Ο ασθενής όμως ήταν αρκετά… ανήσυχος, κρατούσε ένα μπουκάλι και είχε απειλητικές διαθέσεις προς γιατρούς και ασθενείς, με αποτέλεσμα να επιτεθεί τον ιατρό που εφημέρευε. Όταν ο τραυματιοφορέας προσπάθησε να προστατέψει τον γιατρό, ο άνδρας των απώθησε, χτυπώντας τον και σπάζοντάς του δύο δάκτυλα, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της Αστυνομίας. Ο εργαζόμενος μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, λαμβάνοντας αναρρωτική άδεια.

Πέρυσι άλλα δύο ανάλογα περιστατικά

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό καταδικάζεται και από το Σωματείο του Νοσοκομείου που σήμερα πρόκειται να εκδώσει ανακοίνωση. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Πριν από ένα περίπου χρόνο Ρομά είχε προπηλακίσει τον Παιδίατρο ενώ μετά από λίγες μέρες άλλος Ρομά είχε επιτεθεί σε σεκιούριτι και τον είχε τραυματίσει σπάζοντάς του την κλείδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr