background img
banner
banner

Σενάριο ομίλου χωρίς Αιγαίο ο Παναιγιάλειος

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος, παρέδωσε στα χέρια της διοίκησης την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη του καλό θα είναι να παραμείνουν στην ομάδα.

Αναμένεται τώρα ο επικεφαλής της διοίκησης Δημήτρης Ανδριόπουλος να την ελέγξει (μάλλον σήμερα) και από κοινού να κατευθυνθούν στις τελικές αποφάσεις.

Εκείνο που χρήζει προσοχής και επιμελούνται διοίκηση και τεχνική ηγεσία, είναι να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός στην ομάδα, το οποίο θα προσθέτει και το χαρακτηριστικό της ομοιογένειας.
Σε προτεραιότητα φυσικά μπαίνουν ποδοσφαιριστές από την περιοχή του νομού μας, καθώς και κάποιοι που στο παρελθόν είχαν ντυθεί με την μελανόλευκη φανέλα.

Είδαμε ποδοσφαιριστές που είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους παλαιότερα στον Παναιγιάλειο να συμμετέχουν σε προπονήσεις, αγωνίστηκαν ενδιάμεσα σε μεγαλύτερες κατηγορίες και σίγουρα έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο και σαν προτεραιότητα για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού.

Ρόλο θα παίξει και το οικονομικό

Το μπάτζετ που θα ορίσει η διοίκηση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα παίξει τον κύριο ρόλο στην ενίσχυση του Παναιγιάλειου. Υπάρχει προθυμία να δοθούν οικονομικά ανταλλάγματα σε γνωστούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, πριν στραφεί το ενδιαφέρον για ενίσχυση από άλλες μακρινές πολιτείες.

Σενάριο χωρίς Αιγαίο και Κυκλάδες, αλλά με πιο δυνατό όμιλο

Όλα τριγύρω αλλάζουν και μαζί τα σενάρια για την κατάρτιση των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Ενώ στην αρχή είχε διαρρεύσει από επίσημες πηγές ότι ο Παναιγιάλειος εκτός από την Πελοπόννησο, θα έχει να αντιμετωπίσει Κόρινθο, τα τρία σωματεία της Ρόδου από τα 12νησα και την Μύκονο από τις Κυκλάδες.

Στην επιφάνεια τώρα βγαίνει το άλλο σενάριο, που θέλει να παρουσιάζει τον 3ο όμιλο χωρίς νησιά, εξαίρεση η Ζάκυνθος και συμπλήρωμα από την Αττική.

Από την …Σκύλα στην Χάριβδη δηλαδή ο Παναιγιάλειος, αφού οι μετακινήσεις στα νησιά είχαν από νωρίς «πονοκεφαλιάσει» διοίκηση και γενικά όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα της πόλης μας.

Από την άλλη όμως οι ομάδες της Αττικής είναι ιδιαίτερα δυνατές και σίγουρα θα δυσκολέψουν περισσότερο τους στόχους του Παναιγιάλειου.

Απομένει η …ετυμηγορία

Ότι είναι να έρθει στον 3ο όμιλο …καλοδεχούμενο. Στον Παναιγιάλειο είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον στόχο που θα τεθεί, ανεξάρτητα με τις δυσκολίες και την ποιότητα που θα παρουσιάσει στο φινάλε ο όμιλος που θα αγωνίζεται.

Ο όμιλος χωρίς …Αιγαίο

Μοναδικός εκπρόσωπος της Αχαΐας στην Γ΄ Εθνική από το νομό μας είναι φέτος ο Παναιγιάλειος. Πέρυσι ήταν ο ΑΠΣ Πάτραι, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί και επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στον Παναιγιάλειο, να ακολουθήσουν την μοίρα της Πατρινής ομάδας. Έχουν την πίστη για την επιτυχία, αισθάνονται ικανοί να πιάσουν τους στόχους, καλό καλοκαίρι και καλό πρωτάθλημα.

Ο 3ος όμιλος χωρίς …ταξιδάκι στο Αιγαίο

Παναιγιάλειος (ΕΠΣ Αχαΐας)
ΑΕ Μεσολογγίου (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
Ζάκυνθος (ΕΠΣ Ζακύνθου)
ΠΑΟ Βάρδας (ΕΠΣ Ηλείας)
Εράνη Φιλιατρών (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
Παναργειακός, Φοίνικας Ν. Επιδαύρου, ΑΕ Ερμιονίδας (ΕΠΣ Αργολίδας)
ΠΑΣ Κόρινθος (ΕΠΣ Κορινθίας)
Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)
Μαρκό, Θύελλα Ραφήνας, Αστέρας Βάρης (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)
ΠΑΟ Ρουφ, Πανιώνιος (ΕΠΣ Αθηνών) *
* Οι ομάδες που θα χωριστούν από την ΕΠΣ Αθηνών θα προκύψουν μετά από κλήρωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr