background img
banner
banner

Αποφάσεις που ενισχύουν σχολεία του δήμου

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε τρεις αποφάσεις που ενισχύουν αντίστοιχο αριθμό σχολείων του δήμου Αιγιαλείας για τη νέα σχολική χρονιά, προχώρησε στην τακτική συνεδρίασή του, την περασμένη Πέμπτη 27 Ιουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας. Πρόκειται για τη θέσπιση και δεύτερου σχολικού τροχονόμου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, για δημιουργία αίθουσας στο 5ο Νηπιαγωγείο και για επιχορήγηση του Νηπιαγωγείου Αιγείρας, ενώ όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα, με όλα τα μέλη του Δ.Σ. να συμμετέχουν στη συνεδρίαση.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό στo Protionline.gr ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Ελευθεριώτης, ΄΄η θέσπιση και δεύτερου σχολικού τροχονόμου για το 5ο Δημοτικό, αποτελεί μία επένδυση στην ασφάλεια των μαθητών, δεδομένης της αυξημένης κίνησης που παρουσιάζει η κεντρική αρτηρία Νικ. Πλαστήρα. Επίσης, προχωράμε στη δημιουργία – διαμόρφωση νέας αίθουσας και σε εξωραϊσμό, καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου για το 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 5ο Νηπιαγωγείο Αιγίου που συστεγάζονται΄΄.

Τέλος, ο κ. Ελευθεριώτης έκανε γνωστό ότι η επιχορήγηση για το Νηπιαγωγείο Αιγείρας αποσκοπεί στην αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr