background img
banner
banner

Εθελοντές του Συνδυασμού «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο»

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Στη μάχη κατά της φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή στην περιοχή, συμμετείχαν και πάρα πολλοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και περίπου δέκα μέλη και στελέχη του συνδυασμού «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», ενώ ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο και δίπλα στους αρμόδιους στο συντονιστικό κέντρο.
Οι εθελοντές του συνδυασμού, βρέθηκαν στις εστίες στις περιοχές Τράπεζα, Πλάτανο, Διακοπτό, Καθολικό και Δερβενάκι, όπου προσέφεραν 1.000 νερά και 400 σάντουιτς στους πυροσβέστες, σε στρατιώτες, αλλά και σε πολίτες που μάχονταν με τις φλόγες βοηθώντας με τα αγροτικά τους οχήματα.

Επίσης, προσέφεραν κεραλοιφές προκειμένου να ανακουφιστούν τα ζώα που είχαν τραυματιστεί ή υπέφεραν από εγκαύματα.

Όλα τα μέλη του συνδυασμού και ο επικεφαλής κ. Γούτος, μεταφέρουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους τους εθελοντές, τους πυροσβέστες και όλους όσους συνέδραμαν σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, για να προστατεύσουν τις περιουσίες και τις ζωές των συμπολιτών μας και να σώσουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας. Τους αξίζουν πραγματικά, πολλά συγχαρητήρια για το θάρρος τους και την αλληλεγγύη που επέδειξαν όλοι και όλες, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr