background img
banner
banner

Μεταγραφές, ανανεώσεις, εκκρεμότητες

ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Με τις πρόσφατες μεταγραφές των 20χρονων δίδυμων αδελφών Μάριου (τερματοφύλακα) και Λευτέρη Μικέ (αμυντικού), οι μέχρι τώρα προσθήκες στο ρόστερ του Παναιγιάλειου μετρούνται στις οκτώ. Ο Λευτέρης Μικές είχε πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν στην άμυνα του Ναυπακτιακού Αστέρα στην Γ΄ Εθνική και αφήνει διάχυτη αισιοδοξία ώστε να κριθεί σαν πετυχημένη μεταγραφή στην ομάδα του Αιγίου.

Οι άλλοι έξι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Παναιγιάλειο είναι:

Ο 26χρονος τερματοφύλακας Κώστας Χάμος που τελευταία αγωνίστηκε σε ΑΟ Πυλίου (Κω) και Σβορώνο.

Ο 33χρονος Αιγιώτης αμυντικός Δημήτρης Σανδραβέλης που μετά από τον Παναιγιάλειο και πορεία σε Εθνικές κατηγορίες επέστρεψε από τον ΑΟ Τρικάλων να ενισχύσει την ομάδα της πόλης του.

Ο 24χρονος επίσης Αιγιώτης αμυντικός Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, με πλήρη σωματικά προσόντα για την θέση που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είχε έρθει στον Παναιγιάλειο από την Θύελλα Αιγίου και πριν καταλήξει πέρυσι στον Παναργειακό είχε δώσει επιτυχημένες εξετάσεις και στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αγγλίας. Με πολλές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του, αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μια σημαντική προσθήκη στα μελανόλευκα μετόπισθεν.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος Βασίλης Μαυρόπουλος, μόνο άγνωστος δεν είναι στον Παναιγιάλειο και στην πόλη μας. συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση φορώντας την μελανόλευκη μετά τον πατέρα του Θανάση. Η αγάπη του για την ομάδα της πόλης του ήταν που έπαιξε ρόλο στην τελική του απόφαση, αφού είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες.
Ο Βασίλης είναι ο τρίτος Αιγιώτης που επιστρέφει στο Αίγιο να υπερασπιστεί και πάλι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στόχους του Παναιγιάλειου και τους δικούς του.

Ανδρέας Τσεκούρας

Νίκος Μαυρούλιας

Νίκος Μαχαίρας

Συνεχίζουν Μαυρούλιας, Μαχαίρας, Τσεκούρας

Με τις τελευταίες τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περυσινό έμψυχο υλικό, ο αριθμός με τους πρόσφατα μελανόλευκους συνεργάτες ανέβηκε στους εννέα και είναι:
Ο τερματοφύλακας Νίκος Μαυρούλιας
Οι αμυντικοί Νίκος Βλάχος, Νίκος Μαχαίρας
Οι μέσοι: Κώστας Αρβανίτης, Θόδωρος Κοτσόκολος, Παύλος Λιάτος
Οι επιθετικοί Πάνος Σκούτας, Ανδρέας Τσεκούρας

Δεν συνεχίζουν στον Παναιγιάλειο

Οι Βαγγέλης Γκάτσης, Μιχάλης Σπανός, Ανδρέας Σπανός, Ανδρέας Χούσα, Φώτης Καραπιπέρης, Αγγελος Αντύπας, Γιώργος Ροδόπουλος.

Οι εκκρεμότητες από το περυσινό ρόστερ

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε ότι αφορά ακόμα 4 ποδοσφαιριστές από την περυσινή σεζόν.
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Φάνη Ψυχράμη, τους αμυντικούς Τάκη Παπαδόπουλο, Χρήστο Οικονόμου, Παναγιώτη Νικολόπουλο και τον επιθετικό Παντελή Βιλανάκη.

Στις 4 Αυγούστου η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής

Στη συνεδρίαση της Πέμπτης, η Εκτελεστική Επιτροπή ανάμεσα στα θέματα που ήταν και η έρευνα για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων Ποδοσφαίρου στην χώρα μας, ανακοίνωσε και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Αφού έχει προηγηθεί ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων, την Παρασκευή στις 4 Αυγούστου θα γνωρίζουμε και τη σειρά των αγώνων σε καθένα από αυτούς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr